speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Bournemouth 4/5: 13:30-fighten

Arsenal som väntat stor favorit här inför lördagens möte mot Bournemouth men gästerna är i fin form och lirar utan någon som helst press. Tacksamt här och kul match att lira för deras del. Vi räknar med att de gör det bra.

SPELA 1 & BLGM – JA TILL 2.35 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Bournemouth kliver in i lördagens fight med en 3-0-vinst över Brighton i ryggen och har även en vinst innan dess, över Wolves med 1-0 på bortaplan. Lirade även 2-2 mot Manchester United den 13 april och ser vi längre tillbaka så har de alltså vunnit fem av sina åtta senaste matcher här i Premier League och gjort otroligt mycket mål. De har alltså inte lämnat banan mållösa sedan den 24 februari vilket innebär att de nu nätat i 10 raka matcher. 19 mål har man gjort på de 10 matcherna.

Så ni vet lite var vi är på väg här helt enkelt och vi är väl medvetna om Arsenals defensiv, den har varit otroligt bra men det här en tacksam uppgift för ett Bournemouth som inte är pressade på något sätt. En kul match att lira som sagt och att entra Emirates Stadium och dessutom ställas mot en titelkandidat är alltid extra stort, vilket vi tror kommer att resultera i att Bournemouth faktiskt kliver in taggade till tänderna här – trots att de infinner sig i ingenmansland. Och har då offensiven fungerat så bra som den faktiskt gjort, ja då ser vi verkligen Bournemouth göra mål även här mot Arsenal, de har många fina ingredienser framåt i form av en Unal, Kluivert och Solanke och där tror vi Arsenal kommer att få det lite jobbigt.

BLGM – Ja gillar vi därför jättemycket här till 1.81x hos X3000, fint värde då Arsenal som bekant även de är en målgaranti, 43 gjorda mål på 17 matcher är siffror här som talar sitt tydliga språk och i det här läget kan vi dessutom räkna med att Arsenal kliver in extra skärpta och i sin tur att de gör jobbet. Ligaguldet står på spel och att de tappar pinnar här hemma mot Bournemouth har vi därför väldigt svårt att se, per automatik blir därför kombinationsspelet intressant här, dvs Arsenal & BLGM – Ja till trevliga 2.35x insatsen.

Förutsättningarna perfekta

Rent truppmässigt hade läget knappt kunnat vara bättre här för Arsenal, Timber är väldigt nära en comeback nu och har lirat med U21 vilket innebär att Arsenal har noll registrerade skador. Heller inga avstängningar och det är ett minst sagt tacksamt läge här inför slutspurten.

För Bournemouths del missar Fredericks, Tavernier, Sinisterra, Faivre, Kerkez, Mepham och Semenyo det här mötet, Kerkez avstängd och resterande skadade och sen har vi även ett frågetecken på Adams och Zabarnyi som båda dock kan hinna tillbaka här. Högst troligt finns den sistnämnda med som ”bara” varit sjuk. Viktigt dock här för BLGM – Ja att Solanke lirar såklart, och även Kluivert och Unal. Vi är därför inte allt för oroliga över det här skadeläget utan konstaterar att majoriteten av de namnen har varit borta ett bra tag nu.

Med det sagt så blir alltså spelet 1 & BLGM – Ja till fina 2.35x insatsen hos X3000, 3-1 Arsenal säger vi och missa absolut inte X3000:s härliga deal här via länken nedanför, en klassisk välkomstbonus, dvs 100% upp till 1000 kr finns att hämta hem för nya kunder. Lycka till!

SPELA 1 & BLGM – JA TILL 2.35 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.35
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: