sociala medier facebook

Dagens dubbel 21/1: Bayern München & Girona i fokus

Bayern München att vinna tryggt över Werder Bremen på Allianz Arena, samt att Girona slår Sevilla hemma på östkusten. Dagens dubbel synas hos Bethard.

RYGGA VÅR DUBBEL HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Bayern München här med sju vinster av åtta möjliga på Allianz Arena i ligasammanhang den här säsongen och de är alltså fortsatt obesegrade här hemma, 22 pinnar av 24 möjliga och addera därtill att Bayern har gjort hela sjuka 33(!!) mål på de 8 matcherna, alltså i snitt fler än fyra(!) mål per match och det är bara att konstatera att det är minst sagt galna siffror, till och med för att vara Bayern München.

Vi kan därför heller inte annat än att tro att Bayern drar det längsta strået även här i söndagens fight mot Werder Bremen, Bayern är så pass mycket bättre här och Werder Bremen ska läggas till har en tuff säsong i år. Faktum är att de är Bundesligas svagaste lag på bortaplan så här långt, åtta fighter, noll vinster och fem förluster. Att utgå från att de ska göra match av det här på söndag, kan vi därför inte göra. Och det är en känsla som förstärks ytterligare då Leverkusen fortsatt är i topp här, ett fullt fokuserat Bayern därför och ja, uppgiften i princip omöjlig för Bremen då.

Klasskillnad på alla plan alltså och i och med att Bremen dessutom i snitt släpper in mer än 2.00 mål/match här på resande fot, och Bayern alltså samtidigt gör mer än 4.00/match, så tycker vi Bayern (-2.5 asian handicap) är en bra idé här, ett fint spel i en dubbel och känns extra bra då Kane, Sane, Musiala, Muller och Kimmich alla kommer att lira här. Precis som senast mot Hoffenheim och då vann Bayern med just 3-0. Vi räknar med samma utfall här på söndag.

Ett hopplöst Sevilla

Sevilla har bytt tränare vid ett par tillfällen här nu och inte heller verkar Quique Sánchez Flores alltså få ordning på det här Sevilla-bygget, det är minst sagt otroligt att de fortsatt infinner sig i det här prekära läget med den här truppen och snart får man ju bara byta bort alla spelare här, en ny röst verkar i alla fall inte hjälpa och det kan ju heller inte vara fel på alla dessa tränare, utan snarare har vi alltså att göra med ett riktigt fuskbygge här får vi ju snart slå fast.

Sevilla här nu efter 20(!) spelade omgångar alltså först på en 17:e plats i tabellen, tre raka förluster lyder facit och då har de alltså bara ett poäng ner till Cadiz och fel sida av nedflyttningsstrecket. Det går liksom inte att argumentera för att det kommer att vända här nu, utan Sevilla spelar en otroligt svag fotboll just nu och här närmst resulterade det i att man släppte in hela tre(!) mål mot Alaves på hemmaplan. De föll även där alltså och här ska det nämnas att Alaves knappt gjort några mål den här säsongen, ändå lyckas de sätta tre på Sevilla och det säger en del. Vi kan därför inte annat än att utnyttja det fina värdet som Bethard ställer fram här på Girona, de toppar trots allt La Liga men betalar trots det över 1.70x insatsen. Det är ett otroligt värde, Girona är riktigt bra och studsade även tillbaka här senast i Copa del Rey när de slog Rayo tryggt med 3-1 på hemmaplan – en fight de redan avgjorde efter 26 spelade minuter när de gick upp i en 3-0-ledning.

Girona är alltså fortsatt otroliga och här hemma mot det här Sevilla ska de bara vinna, det är bara rimligt att tro sett till hur de här lagen har presterat under de senaste veckorna och den här säsongen. Vi klickar in Girona som vinnare tillsammans med just Bayern (-2.5 asian handicap) till mycket trevliga 3.01x degen hos Bethard, en fin dubbel att jobba in här hos speljätten under söndagen. Och har ni ännu inte ett konto hos Bethard? Passa då på här via länken nedanför, uppåt mot 1000 kr finns att hämta hem i välkomstbonus. Lycka till!

RYGGA DUBBELN HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Bayern (-2.5 asian) + Girona
Odds: 3.01
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: