sociala medier facebook

Dagens dubbel 20/4: Sirius & Malmö FF i fokus

Sirius att slå Värnamo och Malmö FF att slå Västerås, dagens dubbel här hos Unibet till 2.15x insatsen! Spelstopp: 15:00.

RYGGA VÅR DUBBEL TILL 2.15 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Sirius vs Värnamo här på Studenternas och här känner vi väldigt mycket att Sirius är en befogad favorit, hemmaplansfördelen först och främst, fördelen är tillräckligt stor för att det hela ska väga över, även fastän Sirius här ”bara” hade kommit upp i 95% och inte 100%. Det är en detalj, sen har vi även detaljen om att Sirius helt enkelt är det bättre laget, de har både inlett säsongen jättebra och avslutade 2023 otroligt bra och är väl fortsatt, sett till de 10, 11 senaste matcherna i Allsvenskan, det formstarkaste laget i Sverige?

Värnamo problem har även varit uppenbara så här under inledningen, ny coach och visst har förutsättningarna inte varit perfekta här då man inte fått spela på Finnvedsvallen och det ska absolut inte underskattas väger tungt, men det är samtidigt svårt att blunda för att man inte sett jättebra ut. Väranmo har haft isna problem och de är uppenbara, absolut att vi ser Sirius som det klart bättre alget här.

Till 1.78x insatsen måste vi därför bara testa det raka spelet på hemmalaget, det är till och drömvärde i vår mening och vi räknar med att Sirius löser det här relativt tryggt. 2-0 kanske eller 3-1, Sirius har gjort 28 mål på sina 11 senaste matcher i Allsvenskan. Tillräckligt betryggande även detta.

MFF vinner lätt, såklart

MFF ställs mot Västerås hemma i Malmö här på lördagseftermiddagen och vi hugger alltså det raka spelet på MFF här till tillräckligt bra (i en dubbel) 1.25x insatsen. Det boostar trots allt oddset till härliga 2.23x och det är en minst sagt spännande dubbel i och med hur mycket bättre vi känner att Sirius och MFF är här.

Malmö FF är Sveriges överlägset bästa fotbollslag och här hemma ser vi de därför inte tappa poäng mot Västerås, Västerås har varit pigga under inledningen och väldigt bra stundtals, det ska de verkligen ha och att de förlorat tre raka matcher är som bekant inte hela sanningen, utan de har stått upp väl och förtjänat mycket mer än så. Uddamålsförluster alla tre dessutom vilket säger någonting, mot tufft motstånd och vi konstaterar därför att de varit allt annat än värdelösa.

Däremot kommer de inte att räcka till här på lördag, omöjligt i princip säger vi i och med klassen på MFF, Västerås kommer nog inte att göra bort sig, men vi räknar med att MFF i alla fall vinner med två mål. En trygg hemmavinst här helt enkelt, och så plockar Västerås istället säsongens första poäng i nästa omgång – i hemmamötet mot Mjällby.

Så Sirius & MFF klickas in till fina 2.15x insatsen hos speljätten Unibet! Och har ni otroligt nog ännu inte ett konto hos Unibet, så passa på att hämta hem deras helt nya välkomstbonus via länken här nedanför, uppåt mot 500 kr gratisspel just nu – istället för 100 kr. Lycka till!

RYGGA VÅR DUBBEL TILL 2.15 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Sirius & Malmö FF
Odds: 2.15
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: