europatipset tips

Europatipset 28/4: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 17. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 14:59 och 4 miljoner kr i jackpot!

VECKANS SPELBOLAG: HÄMTA 1000 KR GRATISSPEL HOS X3000

Twitter Facebook

Fotboll från Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och Liga Portugal hittar in på Europatipset-kupongen och vi slår därmed fast att det är söndag vi har att göra med, allt inför Europatipset hittar ni i vanlig ordning här hos oss med spelförslag och stor analys inför. Jackpot-söndag! Stort lycka till!

1. Veckans bank: Manchester City
8. Veckans drag: 1X2

allt inför europatipset 28 april 2024

TILL EUROPATIPSET

1. Nottingham – Manchester City, 2

Runt 1.30x insatsen här för City-vinsten och vi närmar oss även 90% men har svårt att landa i någonting annat än spiken, motståndet för generöst här och slutspurten talar för att ännu mer fokuserat Pep-lag.

2. Tottenham – Arsenal, X2

Ett kryss som i alla fall ska med här i Londonderbyt när Arsenal närmar sig 60%, Spurs starka här hemma och de lär vara sugna på att sätta käppar i hjulet för Arsenal. Kul utmaning för Spurs och även de behöver de här tre poängen. X2!

3. Bournemouth – Brighton, 1X

Brighton ingen höjdare på bortaplan (4 vinster av 17 möjliga) och rimligt därför att utgå från Bournemouth här på Vitality Staduim, de är bra här hemma och ofta flärdfulla vilket känns betryggande på många sätt. Gör sina mål. 1X heltäckande.

4. Napoli – Roma, X2

Rossi har verkligen fått ordning på saker och ting i detta Roma och ett Napoli i det här skedet av säsongen räknar vi därför att det blir poäng mot, en favorit att fälla detta Napoli som bara vunnit sex hemmamatcher i Serie A under 23/24. X2 ett mycket bra val.

5. Fiorentina – Sassuolo, 1

Svårt att snickra fram något annat än en spik här, trots den höga procentsatsen till vänster. Fiorentina må ha matchats i veckan tillskillnad från Sassuolo som vilat, men skillnaden fortsatt enorm. Fiorentina vinner tryggt här hemma.

6. Djurgården – GAIS, 1

Ytterligare en klar favorit vi backar till 100% trots höga 80%. DIF ser vi som minst plocka 10 vinster på Tele2 Arena under 2024 och GAIS slår man därför bara. Tryggt. 2-0?

7. Häcken – Norrköping, 1

Tre raka spikar här till höga procentsatser och det känns aldrig helt optimalt såklart, däremot är det svårt att argumentera emot Häcken just nu som tydligt växlat upp efter en svag premiär. Vann derbyt mot IFK här närmst på bortaplan och slog även Hammarby och BP innan det. Tio mål dessutom på fyra matcher. Det är några fler än Pekings totala tre i Allsvenskan så här långt. Given spik här BK Häcken. Även en bit över 80%.

8. Villarreal – Rayo Vallecano, 1X2

Rayo Vallecano streckas i skrivande stund till 10% här borta mot Villarreal och det måste vi helt enkelt göra någonting med, allt annat än en garanti detta Villarreal som har en direkt svag säsong i La Liga. Rayo här dessutom med blott ett insläppt mål på sina fyra senaste matcher och obesegrade är de också i seriespelet sedan den 10 mars. X2 är därför absolut ett alternativ här men hos oss lqndar det hela till slut i en helgardering.

9. Real Betis – Sevilla, 1X

Positiva tongångar numer i Sevilla-lägret efter att en tredje raka vinst inkasserades mot Mallorca här senast men här höjs ändå svårighetsgraden ett par snäpp. Med all respekt för Mallorca, Las Palmas och Getafe. Betis har bara förlorat två matcher på Benito Villamarin den här säsongen, absolut en imponerande siffra och ett hemmafacit som talar för att Betis minst kniper en pinne. 2-1 eller 1-1.

10. Lyon – Monaco, X2

Monaco den givna tvåan i Ligue 1 den här säsongen och de har verkligen sett jättebra ut under de senaste veckorna. Växt allt mer under våren och ser numer ut som ett riktigt stabilt bygge. Fyra raka vinster lyder facit inför söndagen och X2 säger vi därför är en heltäckande lösning här. Känns jättebra.

11. Marseille – Lens, 1X

Marseille uppenbarligen ett lag att räkna med här på Stade Velodrome oavsett status och väder, de må vara inne i en svagare period nu men står fortfarande på blott en förlust här hemma under 23/24 och krossade bland annat Benfica med 5-2 här så sent som den 18 april. Vände och vann där och är klara för semifinal i Europa League. Krysset däremot intressant i och med det tuffa matchandet för Marseille under våren, tydligt att de inte riktigt orkat med det hela vägen och det öppnar upp för ett poängtapp mot Lens.

12. Mönchengladbach – Union Berlin, 1X

Union Berlin med blott ett mål på de fyra senaste omgångarna i Bundesliga och dessutom med tre raka förluster här inför söndagen, det ser inte alls bra ut för det här gänget som på nytt alltså ser ut att sakna all form av självförtroende. Inte alls lägligt då man sjunker allt närmre nedflyttningsstrecket med blott några få omgångar kvar att spela för. Tungt för Union Berlin och 1X någonstans därför också det givna valet när Gladbach agerar värd.

13. Porto – Sporting Lissabon, X2

Sporting Lissabon överlägset bäst i Portugal den här säsongen och det är inte alls ofta får vi konstatera att Sporting har 18 poäng upp på Porto när fyra omgångar återstår. En otrolig säsong, minst sagt och här tar man vid vinst ett stort kliv mot ett säkrat ligaguld och deras första ligaguld sedan 2021. Vinst över Porto och vinst i nästa omgång innebär att det är klart. Så tvåan rimlig att utgå från här men Porto borta är samtidigt också en av säsongens tuffaste uppgifter, krysset därför inte dumt på något sätt.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 500 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming