europatipset tips

Europatipset 26/6: Analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 26. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 17:59.

En grym deal vi mer än gärna lyfter: 👇

BOOSTAD EM BONUS: HÄMTA 1000 KR GRATISSPEL HOS UNIBET

Twitter Facebook

Europatipset är tillbaka i sin vanliga form här med lite EM-fotboll och fokus på Copa America, även de lägre divisionerna i Sverige får plats och även fotbollen från Brasilien hittar in. Ett mönster vi känner till vid det här laget. Spontant många överstreckade gäng här och därför också superfina möjligheter på onsdag, ett exempel är Belgien och det har vi tittat lite närmre på. Ett annat är Skellefteå i förkvalet till Svenska Cupen. Så haka på! Potentialen fin här. Och lycka till!

2. Veckans drag: Ukraina
6. Veckans bank: Ecuador
11. Veckans skräll: X (11%)

allt inför europatipset den 26 juni

TILL EUROPATIPSET 

1. Slovakien – Rumänien, X2

Ett mer givet utgångstecken här än krysset går knappt att hitta utan det utfallet innebär att både Slovakien och Rumänien tar sig vidare till en åttondelsfinal. Givet att placera ut det först men sen väljer vi det lägre streckade laget.

2. Ukraina – Belgien, 1 2

Belgien såklart en befogad favorit här i och med att Ukraina inte alls varit så bra som man kanske hade trott inför, men vi jobbar trots det mer än gärna en skräll via gaffeln. Liten chans, men vi ser ändå Belgien ryka här. Under 10% på Ukraina är spännande.

3. Georgien – Portugal, 2

Georgien för svaga här för att göra match av det hela och spiken som vi ser det ett alternativ hela vägen upp till 95%. Klass slår motivation i det här fallet.

4. Tjeckien – Turkiet, 1X

Turkiet mer än nöjda här med kryss och rimligt därför att jobba 1X här när Tjeckien behöver gå för det. Turkiets defensiv även det en detalj som talar emot dem.

5. Venezuela – Mexiko, 1X2

Vinst för både Venezuela och Mexiko i premiärrundan och det tänker vi bör kunna öppna upp för nya pinnar för Venezuelas del här, Mexiko inte alls överlägsna på något sätt utan Venezuela till under 20% måste med i ett större system. Vi jobbar helgarderingen här.

6. Ecuador – Jamaica, 1

Vi håller inte Jamaica särskilt högt i Copa America och Ecuador känner vi precis motsatsen kring, ett jättefint landslag med mycket kvalité och i och med torsken i premiären ser vi de inte tappa poäng här. Klasskillnad helt enkelt och förhoppningsvis åker man inte den här gången på en tidig utvisning. Rimligt med runt 90% här. Etta!

7. Luleå – Boden, X2

Division 2 Norrland ingen serie man slaviskt följer men av tabellen att döma är Boden det bästa laget med 10 vinster av 13 möjliga, superfin resultatrad och utöver det en superfin målskillnad också med mer än 2.00 mål i snitt per match. Luleå inte jättedåliga dock och vi garderar därför upp tvåan här. X2 heltäckande.

8. Täfteå IK – Team TG, 2

Vi hänger kvar i samma serie där tabelltrean Team TG känns som en rimlig favorit, är med där uppe och har både Boden och Bergnäsets inom räckhåll och riktigt samma sak kan vi inte säga om deras motstånd. Täfteå IK har förlorat 7 av 12 matcher. Tvåa!

9. Älgarna – Lucksta, X2

Älgarna Härnösand med 10 förluster av 13 möjliga och med blott en vinst här när halva säsongen är spelad, ett gäng som även släppt in 39 mål alltså och det talar sitt tydliga språk. X2 ska bara sitta här.

10. Karlshamn – IFK Trelleborg, 1

Fin form på Karlshamn här som är obesegrade i sex raka omgångar och då har de även vunnit tre av sina fyra senaste matcher, här hemma mot ett Trelleborg som är sämre sett till en tabell ska de bara vinna. Vi kör spiken här.

11. Skellefteå – Piteå, 1X

Ett kryss vi mer än gärna har med här i förkvalet till Svenska Cupen när Skellefteå streckas till en bit över 80%, de lirar till vardags i Division 2 Norrland och Piteå huserar trots allt i Ettan. Så fint läge här att jobba ytterligare ett tecken, trots ett svårslaget Skellefteå i år.

12. IFK Östersund – Hudiksvall, 1 2

Fortsatt förkvalet till Svenska Cupen i fokus och här med två gäng båda huserandes i Division 2, svåranalyserad fight av den anledningen såklart och här faller vi därför för gaffeln. En bra lösning när krysset väntas nå över 30%.

13. Cruzeiro – Paranaense, 1X

Cruzeiro har vunnit alla sina matcher på hemmaplan så här långt och på bortaplan lyder resultatraden 1-2-2. Siffrorna fortsätter bara att bekräfta hur tung hemmaplansfördelen verkligen är här i Brasilien och vi ser därför ingen som helst anledning till att göra saker annorlunda. Ettan placeras ut först men krysset ett bra komplement.

TILL EUROPATIPSET 

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 500 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 500 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming