europatipset tips

Europatipset 24/4: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 17. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp här 18:59 och 3 miljoner kr i jackpot!

VECKANS SPELBOLAG: HÄMTA 1000 KR GRATISSPEL HOS X3000

Twitter Facebook

Mitt i veckan omgång både i Premier League och i Allsvenskan och utöver det så bjuds vi även på härlig fotboll från Frankrike och Italien. Marseille – Nice & Monaco – Lille. Returfight i Coppa Italia-semin mellan Atalanta och Fiorentina och så ska vi absolut även nämna att vi har ett Merseysidederby att göra med i PL, Newcastle lirar också, och Man United likaså. Så mycket spännande matcher här på Europatipset den här onsdagen och det är väl bara att köra igång, ni hittar vårt spelförslag här nedanför, följt av en stor analys. Allt som vanligt. Lycka till!

7. Veckans bank: AIK
9. Veckans drag: Helgardering

10. Veckans skräll: X

allt inför europatipset 24 april

TILL EUROPATIPSET

1. Everton – Liverpool, 2

Everton har besegrat Liverpool vid ett tillfälle sedan oktober månad 2010 och man har alltså ställts mot varandra 29 gånger sedan dess. Det bekräftar ett och annat. Liverpool brukar vinna Merseysidederbyt och spiken är därför superrimlig här när Liverpool jagar guld, detta trots att vi faktiskt närmar oss 80%.

2. Crystal Palace – Newcastle, X2

Newcastle obesegrade i fyra raka omgångar och har vunnit tre av de matcherna dessutom, positiva tongångar där just nu och så har man en Isak som även öser in mål vilket ger känslan av att Newcastle är att räkna med. Det bör de vara här med, Palace dock med sex pinnar av sex möjliga här inför onsdagen och det tvingar med krysset – Newcastle vet vi har lite problem på resande fot. X2!

3. Manchester United – Sheffield United, 1

Inget snack om saken oavsett status på Manchester United, spiken ett alternativ hela vägen upp till 95% här säger vi, Sheffield United är out och ett baklängesmål här kan innebära luften ur. Vi säger 2/3-0 Man United.

4. Wolverhampton – Bournemouth, 1 2

Vidöppen tillställning här säger vi när Wolves och Bournemouth gör upp, ingenmansland för båda här inför och formen tveksam i båda läger, det förstärker känslan av att det här kan sluta lite hur som helst. Svängigt lär det bli och gaffeln känns därför bra.

5. Coventry – Hull, X2

Läge här känner vi att fälla Coventry i och med 120 minuter mot United här i helgen samt en rent mentalt, jättetung förlust där i straffläggningen. Formen dessutom svag här i Championship och frågan är om man verkligen orkar samla sig här inför. X2 framför 1X av den anledningen.

6. IFK Göteborg – Häcken, X2

Häcken börjar sakta men säkert växla upp här i Allsvenskan och bättre än IFK är man därför, det råder det inga som helst tvivel om. Vad som fäller avgörandet här i derbyt? Vi tänker offensiven, Häcken gör otroligt mycket mål (9) och där har IFK haft stora problem (3). Känns därför jättetryggt med X2 här, ett derby är ett derby och det mittersta tecknet är därför att rekommendera.

7. AIK – Värnamo, 1

En derbyvinst här närmst som vi tror ger AIK mycket energi och självförtroende och Värnamo hemma ska därför bara resultera i en trepoängare, skillnaden stor känner vi och det som känns extra tryggt kring AIK är att de inte förlorar matcher. Ständigt med i 90 minuter och då bör man per automatik ha en god chans mot ett motstånd av Värnamos kaliber. 

8. Brommapojkarna – Sirius, 1X

BP väldigt bra och ett av de lagen som faktiskt imponerat på oss mest i Allsvenskan så här långt, tappat mycket kvalité men lirar boll på en hög nivå just nu och därför rimligt att även utgå från dem här mot Sirius hemma. En befogad favorit i och med Sirius senaste vecka. Vi klickar in ettan men fyller på då procenten har stuckit iväg lite väl mycket ändå. 65% just nu. 1X!

9. Atalanta – Fiorentina, 1X2

1-0 Fiorentina här inför returmötet i Coppa Italia-semin. Cupspel är cupspel någonstans och Atalanta vet vi dessutom har matchats otroligt hårt här under de senaste veckorna. Slog ut Liverpool ur Europa League i torsdags och vann en tuff bortafight här mot Monza i helgen (2-1) och kan därför mycket väl åka på förlusten här känner vi. Vore inte alls överraskande att se trötta Atalanta-ben och att jobba Fiorentina här till runt 10%(!) lockar därför oerhört. Bra helgardering!

10. Lorient – Paris Saint-Germain, X2

PSG med 11 poäng ner till närmsta motstånd och det öppnar ständigt upp för poängtapp känner vi när speciellt bortamatcher väntar i slutomgångarna, kan mycket väl vara så att man tappar fokus och kryssar och vi passar därför på när bortalaget streckas till nästan 85% här. Vi vet även att Mbappe ofta inleder bänk i Ligue 1, eller ens lämnar den som här senast mot Lyon.

11. Marseille – Nice, 1X

Marseille har lirat 21 matcher på Stade Velodrome den här säsongen och bara förlorat ett enstaka möte, mot PSG. Här räknar vi då med alla resultat, de i Europa League, playoff till CL till och med samt Ligue 1. Alla matcher alltså och då är det bara rimligt att utgå från att det blir poäng på nytt här, Nice är bra men absolut att Marseille ska stå som favorit. Krysset däremot ett tecken att ha med, jämn fight är att vänta här.

12. Monaco – Lille, 1

Otroligt formstarka det här Monaco och de har verkligen växlat upp när det väl gällt som mest, obesegrade nu sedan ett bra tag tillbaka och de har dessutom vunnit fem av sina sju senaste matcher. Agerar numer tabelltvåa och vi spikar därför de här, inga procent som stuckit iväg och Lille vantrivs på bortaplan – bara fem lag i Ligue 1 har plockat färre poäng än Lille på resande fot. Tydligt!

13. Club Brugge – Genk, 1X

Superfin mästerskapsrunda från Club Brugge så här långt och de har verkligen spänt musklerna i de här fyra ”inledande” fighterna, är med och slåss om ligaguldet här nu trots att ha hamnat långt efter i grundserien och det är imponerande. Här hemma kan vi därför inte annat än att backa dem, vi tycker dock krysset är värt att ha med då Genk sällan förlorar. Spelar i princip alltid jämnt och det har de även gjort här i mästerskapsrundan (tre vinster och ett kryss). 1X blir vårt val här.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 500 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming