stryktipsforslag och analys

Stryktipset 16/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 50. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [DEC] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset med fem matcher från Premier League och resterande i vanlig ordning från Championship, ingen jackpot den här lördagen men en ensam vinnare är garanterad 10 millar. Dessutom är det mitt i veckan omgång i Championship, matcher under tisdagen och onsdagen där och håll gärna koll på det då vi publicerar vårt spelförslag redan här under tisdagen. Vi kommer däremot göra förändringar under resans gång, fram till spelstopp 15:59. Lycka till!

3. Veckans skräll: X
4. Veckans bank: 1
10. Veckans drag: X2

stryktipset vecka 50 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Burnley – Everton, X2

Bara rimligt här att faktiskt gå emot Burnley som streckas högre än Everton inför spelstopp, skillnaden är så pass stor att vi någonstans tycker det är en no-brainer. Everton kliver in här med tre raka vinster och har bara förlorat en fight i PL sedan 21 oktober. Krysset däremot ett fint komplement, men det räcker så. X2 heltäckande.

2. Bournemouth – Luton, 1

Vi kan inte annat än att backa favoriten Bournemouth här när ett bortasvagt Luton tittar förbi, Luton må ha bjudit upp till dans här mot Man City och Arsenal men det var på Kenilworth Road. På bortaplan är det här ett helt annat lag. Given spik, hela vägen upp till 70% i och med hur bra Bournemouth mår i dagsläget. De är otroliga just nu!

3. Chelsea – Sheffield U, 1X

Ett kryss vi tänker vi plockar med här i och med status på Chelsea, visst vinner de högst troligt det här mötet här hemma till slut men absolut att de kan fortsatta skaka. Man är trots allt, allt annat än en garanti. Krysset bra här när Chelsea kommer streckas högt, högt.

4. Manchester City – Crystal Palace, 1

Veckans bank är såklart Manchester City här på Etihad Stadium när ett formsvagt Palace kommer på besök, det ska mycket till om det här ska resultera i något annat än en komfortabel hemmavinst. Ett mirakel krävs i princip – Palace har bara plockat ett poäng på de fem senaste omgångarna i Premier League. 2-0 eller 3-0 här i Manchester, ingen som helst anledning att slösa sina tecken här.

5. Newcastle – Fulham, 1X2

Newcastle otroligt starka här hemma med sju vinster av åtta möjliga i PL men i dagsläget är det faktiskt svårt att blunda för Fulhams fina period, deras offensiv är otroligt bra just nu och därför streckar vi på hela vägen här när ett skadedrabbat Newcastle agerar värd. De var helt slut mot Spurs här senast och lirar dessutom CL-fotboll i veckan. 1X2!

6. Bristol City – Sunderland, 1 2

Sunderland ett tufft gäng att analysera och förutspå här i Championship i år, de vinner eller förlorar och det svänger otroligt mycket. Vi tänker därför att gaffeln blir vårt val här när de ställs mot ett ojämnt gäng i Bristol. Sällan man vet var Bristol faktiskt står. Vidöppet här, det är känslan.

7. Hull – Cardiff, 1X

En fight där hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll, två jämnbra lag i Hull och Cardiff och de båda lagen har dessutom nästan exakt samma målskillnad. Vi tänker därför att ett Hull som bara förlorat två matcher på hemmaplan, i alla fall undviker en torsk här. 1X känns bra tycker vi.

8. Leeds – Coventry, 1

Någonstans givet att spika detta Leeds när vi har att göra med en tuff kupong den här veckan, visst lär procenten sticka iväg en aning men det är också förståeligt i och med hur bra Leeds varit här under de senaste veckorna. Dessutom som starkast hemma. Vi kör spiken här i match nummer 8, rimligt!

9. Millwall – Huddersfield, X2

Läge att faktiskt gå emot favoriten Millwall här då Huddersfield börjat få saker och ting på plats, just defensiven har sett bättre ut och man har via det bjudit på betydligt jämnare insatser i Championship. Det bör kunna räcka till poäng mot ett formsvagt Millwall. X2 framför någonting annat här.

10. Preston – Watford, X2

Watford har gått jättebra här i Championship under en lång tid nu och egentligen sedan vinsten över Sheffield Wednesday den 21 oktober, mycket bra insatser sedan dess där de både vunnit ofta och stort och även stått emot bra motstånd och krigat till sig poäng. Därför bara rimligt att välja X2 här när Preston upplevt en tyngre period. Ska gå det här.

11. Sheffield W – Queens Park Rangers, 1X

Två lag här som vaknat till liv en aning här på slutet, vi har fått se båda lagen vinna men konstaterar samtidigt att de är två av seriens sämsta lag. Svår match att analysera av den anledningen och i slutändan känns det därför bäst att gå på hemmaplansfördelen här. Minst en halvgardering är dock på sin plats. 1X får agera lås.

12. Southampton – Blackburn Rovers, 1

Southampton vet vi är ett av de bättre lagen i Championship och här hemma är de även otroligt svårslagna, rimligt därför att börja strecka från vänster här och även backa favoriten när ett formsvagt Blackburn tittar förbi. Blackburn föll mot Sheffield Wednesday med 3-1 i sin senaste bortafight. Etta!

13. Swansea – Middlesbrough, 1X

Speciellt med detta Middlesbrough som fick en jättesvag start på säsongen här i Championship, men som sedan ryckte upp sig ordentligt och radade upp vinster, för att sedan falla tillbaka igen. Inte direkt att lita på här, utan Swansea en rimlig favorit på hemmaplan. 1X känns okej här då Swansea plockat poäng i 7 av 10 hemmamatcher. Stabila här.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming