speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Newcastle 10/12: Underhållande fight

Spurs och Newcastle båda i ganska så dåligt skick här inför söndagens möte i London. Spurs torska på nytt här närmst och Newcastle föll mot Everton med klara 3-0. Spännande förutsättningar här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Fem raka poängtapp lyder facit för detta Spurs numer inför söndagens fight mot Newcastle och trots att man alltså var mycket bättre än West Ham här närmst, och faktiskt borde ha vunnit i och med hur det såg ut under 45, så förlorade Spurs på nytt och ja, en aning hopplöst måste det ändå kännas i hemmalägret nu, det kommer vi inte från. Fyra förluster av fem möjliga och så minst två baklängesmål i alla matcher – i två av dem fem dessutom tre insläppta eller fler.

Det är därför väldigt svårt såklart att placera Spurs inför det här mötet, Newcastle är precis som dem inne en svag period och här senast mot Everton var det hela väldigt tydligt, att energin helt enkelt bara tog slut. Det var så tydligt i den matchen och inte konstigt är väl det, i och med hur tufft spelschemat har varit här samtidigt som man haft runt 13 lirare borta på grund av skada. En minst sagt otrolig situation.

Men här inför söndagens möte bör däremot en sak vara ganska säker känner vi, att både Spurs här och Newcastle känner att de bör kunna ha en god chans att studsa tillbaka här på Tottenham Hotspur Stadium. Det kommer att bli viktigt att sätta tonen här och extra viktigt tror vi det blir i och med hur sargade de båda är, och vilket lågt självförtroende man faktiskt kliver in här med. Två aggressiva och offensiva gäng förväntar vi oss därför att se i jakten på matchens första mål och sen lär det bara fortsätta så. För det måste vi ändå slå fast här, de båda lagens blotta närvaro talar för att vi kommer att få se mål här. Mål, mål och mål. Spurs har så här långt bjudit på 51 mål på 15 matcher. Newcastle? 49 stycken. Vi tänker därför också att vi investerar en slant i just överspelet här.

Fint värde hos nya expekt

Tottenham kliver in i söndagens fight fortsatt utan Perisic, Bentancur, Micky van de Ven, Maddison, Sessegnon, Solomon och Dier. Tungt läge såklart och extra tungt i och med alla dessa, bortsett från eventuellt Dier, missar spel här under hela december månad. Det kommer att bli tufft, onekligen är det så.

För Newcastles del ser läget faktiskt ännu allvarligare ut får vi ändå slå fast, 12 namn lyses upp på en skadelista här inför och mer exakt rör det sig alltså om Pope, Murphy, Burn, Wilson, Anderson, Longstaff, Botman, Willock, Barnes, Manquillo och Targett. Alla de missar definitivt det här mötet. Och som om det inte vore nog haltade Lascelles av banan här närmst mot Everton, sägs kunna hinna tillbaka här men är ett osäkert kort i dagsläget. Tungt för Newcastle! Ytterligare en mittback out eventuellt alltså.

Med det sagt så bör vi kunna få se en ny underhållande fight här i London, många avbräck i försvaren och överlag målglada gäng, över 3.25 mål (asian) känns därför riktigt bra här till exakt dubbla degen hos nya expekt. 2-2 eller 3-2 åt något håll här. Och missa absolut inte att speljätten har en ny licens, det innebär alltså att ALLA spelare kan hämta hem deras gratisspel på upp till 1500 kr. Även de som haft konto tidigare. Dealen låser ni upp via länken precis här nedanför. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Över 3.25 mål (asian)
Odds: 2.00
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: