speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sverige – Estland 19/11: Jannes avskedsföreställning

Jannes absolut sista match blir Estland hemma i en helt betydelselös fight. Den vinner man i alla fall – Sverige minst två hack bättre.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON

Twitter Facebook

Estland hemma ska väl ändå bara resultera i en trepoängare här för Sverige och Janne i hans absolut sista fight? Azerbajdzjan må ha varit en av Sveriges sämsta landskamper på väldigt lång tid men vi har absolut fortfarande jättesvårt att se att man inte ska besegra Estland på Friends Arena, Estland är minst två hack sämre och föll som bekant mot detta Sverige med 5-0 på hemmaplan.

Albin Ekdal, lagkapten och även hans sista match det här, dessa detaljer tänker vi ändå rimligtvis bör kunna boosta igång Sverige i en betydelselös fight i EM-kvalet. En avskedsföreställning där ett par lirare mycket väl kan ha gjort sina sista minuter i det svenska landslaget och visst bör det hela kollektivet kunna gå ihop här och bjuda på en sista show?

Vi tänker att Sverige kliver ut hårt här direkt från matchstart och vinner matchen tryggt till slut, får man bara in en balja under första 45 så kan det mycket väl bli åka av här, i och med den stora skillnaden. Estland har förlorat sex av sju matcher i detta kvalet och har målskillnaden 2-20, absolut att man tillhör skaran ett av de svagaste landslagen i Europa och det är bara ett motstånd Sverige, även i det här slaget, ska göra historien kort med.

Vinner med tre mål?

En reaktion bör trots allt vara på sin plats här på lördag och vore det så att Sverige hade agerart bortalag här, hade vi nog inte klivit på en handikapp-lina eller tryckt allt för hårt på att Sverige kommer att ta revansch efter det pinsamma nederlaget mot Azerbajdzjan. Men nu är det alltså en sista match för Janne, Ekdal och säkerligen några till, här på Friends Arena och det tror vi som sagt kommer att innebära att Sverige ordentligt går för det. Något av ett farväl och det har även spelarna varit inne på, Quasion var tydligt med att de skulle ge Janne det farvälet han förtjänar och den känslan i gruppen tänker vi kommer att ha smitta av sig, och ge laget kraft när de kliver ut på banan här.

3-0 är därför absolut allt annat än omöjligt, Sverige slog som sagt Estland med hela 5-0 borta i Tallinn och tre ska man därför kunna hänga här. Man gjorde tre mål mot Moldavien här hemma för en månad sedan i en träningslandskamp, med en b-elva.

Vi tycker därför Sverige (-2 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en tvåmålsvinst (den är i alla fall garanterad?) – är ett jättebra spel härifrån till 1.83x insatsen hos Betsson, finns hos många andra spelbolag till runt 1.75x och allt över 1.80x är jättebra säger vi. 3-0 Sverige! Tack Janne!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 500 KR BONUS 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: Betsson (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: