speltips tipsmedoss kamil

Speltips Spanien – Schweiz 1/7: Skillnaden stor

Schweiz kliver in i kvartsfinalen med två raka förluster och med sju insläppta mål på de matcherna. 4-1 här närmst mot Frankrike. Får det tufft här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Vi debuterar med ett speltips här i U21-EM i Georgien och Rumänien och entrar först just här vid kvartsfinalerna när vi fått känna på de båda lagen en aning. Det är alltid svårt inledningsvis i den här typen av mästerskap, det kommer vi inte från, med många nya unga spelare som representerar klubbar från alla världens hörn, på många olika nivåer. Dessutom är det ofta en stor spelaromsättning vi har att göra med i de här landslagen, men nu efter att ha följt mästerskapet och mer exakt gruppspelet här under de senaste dagarna känner vi att vi har betydligt bättre koll.

Och just det här Spanien har imponerat på oss, de inledde mästerskapet med en 3-0-vinst över Rumänien och nollade sedan även Kroatien när de slog dem relativt tryggt med 1-0. Två positiva insatser som innebar säkrat avancemang och i den sista gruppspelsmatchen valde därför Denia att ställa fram 11 nya gubbar på banan, mötet mot Ukraina slutade 2-2 och det visar ändå på en stor styrka, att man kan rotera en hel elva och fortfarande knipa en pinne, när man dessutom är klara för slutspelet.

Vi har därför också ett piggt spanskt landslag framför oss här inför lördagens kvartsfinal mot Schweiz, det ska absolut inte underskattas här då det är en intensiv tävling med matcher var tredje dag. Vi tänker därför att fördelen är stor här för Spanien, de ställs både mot en sämre nation och detta med friska ben på banan. Dessutom med en formstark målskytt i laget i Abel Ruiz, två starter har genererat i två baljor och här intar han banan från start igen efter att ha vilat mot Ukraina. Vi tror därför starkt på Spanien på lördag, Schweiz ska helt enkelt inte räcka till här över 90 minuter med det försvarsspelet de visat upp här i U21-EM så här långt, det ska vara omöjligt.

Odds från asianmarknaden

Schweiz klev in i den sista gruppspelsmatchen mot Frankrike med uppdraget att gärna vinna, men minst lösa ett kryss i alla fall för att någonstans säkra avancemanget till ett slutspel. Istället förlorade de den matchen med 4-1 och det är såklart aldrig positivt att släppa in de fyra målen, när det väl gäller som mest. Speciellt inte i och med att Schweiz dessutom i matchen innan släppte in tre mål mot Italien och förlorade, men på något konstigt vis står de alltså här idag och ska lira kvartsfinal mot Spanien i ett U21-EM. Detta alltså tack vare alla mål man gjorde, hela fem till slut – samtidigt som de släppte in åtta. På tre matcher.

Just det försvarsspelet bör vara oroväckande för det schweiziska tränarteamet, de fullständigt läcker bakåt och det är absolut inget nytt fenomen, utan Schweiz har släppt in otroligt mycket mål sedan egentligen september månad och har mer exakt med dessa tre U21-matcher inräknade, plus de fyra tidigare träningsmatcherna inför mästerskapet, släppt in 16 mål på 7 matcher. Det är mycket!

Vi tänker därför att Spanien åtminstone ser till att hänga två kassar här på lördag, 2-0 eller 3-1 är ett rimligt utfall i och med hur det sett ut och vi klickar därför också in Spanien (-1.5 asian handicap) till mycket fina 2.16 gånger pengarna hos Snabbare. Fint värde! Missa inte att Snabbare erbjuder alla nya kunder 500 kr i välkomstbonus, via länken här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

Lås upp en 100-procentig odds bonus

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 2000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 2000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.16
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: