speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Valencia 1/10: Oddset måste testas

Superfint värde ställs fram här på Real Betis inför Valencia hemma. Odds tips till 2.30 hos Casumo.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

En tuff inledning på säsongen för Real Betis här får vi konstatera då de endast vunnit två av sju möjliga matcher, svagt för att vara Pellegrinis Betis trots allt, de har varit jättefina under de senaste åren och säkrat en top 6 placering i La Liga under tre raka år.

Därför ett misslyckande såklart att bara vinna två enstaka matcher här under inledningen men vi är samtidigt inte jätteoroliga, utan konstatera att Betis tenderar att kunna ha den här typen av perioder, för att sedan växla upp. För här kommer vi trots allt inte ifrån att de både har en bra tränare i Pellegrini men även att de har ett riktigt fint lag, Fekir har varit skadad under inledningen dessutom och när han väl hittar tillbaka så kan det här laget ha både en Isco och Fekir på banan. Ett otroligt kreativt mittfält med stor potential säger vi, sen har de även stor kvalité i lirare som Carvalho, Willian Jose, Diao, Perez och Henrique, utöver en Isco. Ett bra lag.

Vi tänker därför att vi snabbt närmar oss en bättre Betis-period nu, per automatik bör det kunna vara så då det här laget, år efter år bevisat att de är att räkna med. Vi gillar därför även värdet här till vänster när Valencia tittar förbi, allt över 2.10 gånger pengarna för det raka spelet är åtminstone i vår värld jättefint värde. Vi vet att Betis trivs bra här på Benito Villamarin dessutom, noll förluster här än så länge och bara ett insläppt mål.

Odds tips till 2.30 hos Casumo

Bartra, Jose, Henrique, Sabaly och Fekir är alla fem out här för Betis på söndag och här kommer vi inte från att skadeläget är långt från optimalt, vi tycker dock det finns fina ersättare i truppen i exempelvis en Perez/Iglesias, istället för Jose, och en Diao här istället för Henrique, som direkt blev målskytt här närmst mot Granada i sin första start för säsongen. Så här finns fortsatt lirare att välja mellan även fastän det är ett något sargat Betis vi har framför oss.

Valencia kommer samtidigt till spel utan Amallah som är avstängd, rött kort mot Real Sociedad här närmst och utöver honom missar även Vazquez, Foulquier, Canos och Mari den här matchen. Annars en trupp som är intakt för bortalaget.

Och det här Valencia räknar vi alltså med kommer att tappa fler poäng här framöver, vi har varit inne på det tidigare, att det här är ett jätteungt lag som verkligen har mycket att jobba på. En överraskande bra start på säsongen, men det hela räknar vi med kommer att balansera ut sig. Här saknas verkligen rutin och bredd, och nu har man tappat poäng i två raka omgångar dessutom. Kanske är man redan nu på väg att kliva in i verkligheten och därför även fint läge att investera sina slantar i ett bättre Real Betis.

Vi gör det och klickar in Real Betis som vinnare här till fina 2.30 gånger pengarna hos Casumo. Har du ännu inte ett konto hos speljätten? Placera 100 kr till minimum oddset 1.60 och få 100 kr i gratisspel. Via länken precis här nedanför. 2-1 Real Betis.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: