speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Real Madrid 9/12: Inget målkalas

La Liga bjuder till här i form av Real Betis vs Real Madrid under lördagen, Isco vs sin gamla klubb är även det en detalj. Spel härifrån till 2.10x insatsen hos nya expekt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Real Betis i bra slag här inför Los Blancos hemma får vi slå fast då de bara förlorat 1 av sina 16 senaste matcher sett till alla tävlingar, ett lag som uppenbarligen inte förlorar ofta och därför konstaterar vi även att en tuff match väntar ett skadedrabbat Real Madrid här. Det raka spelet till höger är helt ointressant i vår värld då vi mycket väl kan se Betis plocka en pinne här.

Real Betis har totalt sett bara förlorat två matcher i La Liga den här säsongen, bara tre lag är bättre på den fronten och det är Real Madrid, Girona och Barcelona. Otroligt kompakta och bra i försvaret det här Betis och ser vi enbart till ”hemma”-tabellen så är det en ännu mer absurd siffra som uppenbarar sig. Betis har släppt in två mål här på hemmaplan den här säsongen, två(!) på sju spelade matcher – med den siffran är de bäst i La Liga. 0-0 slutade det dessutom senast Betis och Real Madrid ställdes mot varandra här i Sevilla, faktum är att Betis har plockat en del poäng mot Real genom åren och därför är vi även här inne på att det kan komma att bli riktigt tight.

Målmarknaden är därför av intresse och mer exakt underspelet, 8 av Betis 11 senaste matcher sett till Europa och La Liga har resulterat i färre än tre mål, och Real Madrid vet vi dessutom släpper in väldigt få mål i år. Minst av alla lag i nästan hela Europa. Utan Vini är de dessutom mindre kreativa framåt och det talar för en något trögare Real Madrid-offensiv, 1-0 åt något håll eller 1-1 ser vi framför oss här på Benito Villamarin. En tillknäppt tillställning och inget målkalas.

Under 2.5 mål i matchen

Real Betis kommer till spel här på lördag utan Bartra, Sabaly, Bravo, Carvalho, Fekir och Bellerin, den sistnämnda avstängd i och med ett rött kort mot Almeria här närmst och det innebär att man tvingas till ett byte här sett till hur elvan såg ut senast. Långt från ett optimalt läge för Betis rent skademässigt, men de har varit tungt skadedrabbade under hela säsongen i princip och visat att de kan hantera situationen. De försvarar sig fortsatt jättefint och av alla dessa ovannämnda namn är det egentligen bara Bellerin som lirat kontinuerligt. Han står på 12 matcher den här säsongen. Fekir på 1 och Barta på 4.

Carvajal, Vinicius Junior, Camavinga, Guler, Tchouameni, Militao och Courtois missar alla matchen för Real Madrids del och även det här, är för Real Madrid en numer normal situation. Bara Carvajal är ett nytt avbräck här sedan matchen mot Granada i förra helgen och man får dessutom tillbaka en Luka Modric. Helt okej förutsättningar inför en tuff, tuff bortamatch.

Med det sagt så är det precis som underrubriken antyder underspelet vi lockas av här, under 2.5 mål känns som en fin investering i och med att allt faktiskt talar för att vi får se tight fight. Det är så Betis lirar sin boll, med ett stort tålamod och ofta med ett stort fokus på defensiven. Två insläppta mål här hemma vittnar om det. Vi tänker därför att vi testar under 2.5 mål till superfina 2.10x insatsen hos nya expekt, oddset intressant i vår värld hela vägen ner till 2.00 i alla fall. Missa heller inte att nya expekt har en ny licens, det innebär att ALLA kan hämta hem uppåt mot 1500 kr gratisspel av dem, oavsett om du varit kund innan eller inte. Via länken här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: