speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Girona 21/12: Spännande fight

Real Betis är fortsatt obesegrade här på Benito Villamarin och de är även det laget som släppt in minst mål på hemmaplan. Blott tre stycken. Tuff fight väntar Girona!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

En superfin drabbning här i Sevilla när Real Betis och Girona drabbar samman och vi är alltså inte alls så säkra på att Girona toppar La Liga-tabellen efter torsdagens fighter. Det är uppenbarligen en stor uppgift de har framför sig här på Benito Villamarin och en uppgift inget lag i La Liga ännu klarat av utan alla åtta lag som varit på besök här har tappat poäng. Även Atletico och Real Madrid. 

Vi tänker därför att även Girona stöter på en del problem här, det är bara rimligt att tro om man faktiskt har sett Betis lira här i Sevilla. De är otroligt solida och släpper i princip inte in några mål överhuvudtaget, det är bara att jämföra deras siffror med andra lag i serien för att förstå hur få mål de faktiskt släpper in. Atletico Madrid har 11 insläppta på hemmaplan den här säsongen, Girona har 10, Barca 9 och så Real Betis på 3. En sanslös siffra som bara är en bekräftelse på hur disciplinerade det här Betis är under Pellegrini.

Vi gillar därför dubbelchansen 1X skarpt här, kombinerat med ett underspel, för trots att Girona allt som oftast bjuder till i form av målglada tillställningar så talar mycket för att det kommer att se annorlunda ut här. Real Betis har lyckats sätta sin prägel på alla åtta matcher på Benito Villamarin så här långt, Atletico som är betydligt mer framåtlutade i år blev exempelvis nollade här, Real lirade 1-1 här så sent som den 9 december och vi ser därför en ny tillknäppt historia uppenbara sig här på torsdag.

Odds tips till 2.14x hos nya expekt

Isco är avstängd här för Real Betis på torsdag och Rodriguez, Fekir, Bravo och Sabaly är alla skadade och missar definitivt det här mötet. Barta samtidigt ett frågetecken och därmed osäker till spel. Tungt tapp här såklart i Isco som är kreatören framåt, men i det här fallet gör det inte oss allt för mycket då underspelet bara känns bättre utan honom på banan.

För Gironas del är Herrera, Garcia, Casals, Artero och Villa alla fortfarande out här, och Tsygankov är som det ser ut i dagsläget inte helt 100. Han är därmed ett osäkert kort här på torsdag.

Med det sagt så tänker vi alltså att Betis i alla fall löser en pinne här, ingen Isco framåt talar för att hemmalaget upplever större problem i offensiven och då gör Betis inte alls sådär jättemycket mål. En balja här ser vi de eventuellt göra men inte mer än så. 19 mål på 17 matcher har det blivit så här långt. Under 3.5 mål känns också det som ett troligt utfall här, 1-1 eller 2-1 Betis. Eller kanske till och med 0-0. Betydligt tuffare uppgift det här för Girona än ett Barca borta, helt klart är det så. Vi räknar därför absolut inte med att de skapar lika mycket målchanser som då. 1X & under 3.5 mål till 2.14x insatsen testas hos speljätten nya expekt!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1X & under 3.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: