speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Aris Limassol 9/11: Kombinationsspel

En befogad favorit här i hemmalaget Real Betis som vid vinst över Aris, i princip är klara för slutspelet. Så blir det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Real Betis toppar gruppen här i Europa League med sex pinnar intakta inför omgång 4 och här på torsdag väntar den på pappret i alla fall enklaste uppgiften så här långt, och vi bör därför även kunna utgå från att de vinner.

För skillnaden är såklart stor här, Real Betis som dessutom verkligen växlat upp här på slutet efter att ha inlett säsongen trögt. Många skador satte käppar i hjulet för de under inledningen men nu är exempelvis en Fekir tillbaka och det är glädjande nyheter för Sevilla-klubben såklart. Real Betis numer bland de sex främsta i La Liga-tabellen, dessutom är de obesegrade i 10(!) raka matcher och har vunnit sex av sina åtta senaste fighter sett till alla tävlingar. De siffrorna talar sitt tydliga språk och bevisar bara att Pellegrini verkligen byggt upp något fint här under de senaste åren. Ständigt ett lag att räkna med, det här Real Betis.

Aris går samtidigt som väntat starkt nere på Cypern men upplever problem i Europa, ett mönster vi lite känner igen såklart när dessa cypriotiska lag är i fokus. De toppar sin serie på ön men placerar sig sist här i Europa League, tre poäng har det blivit på tre matcher, förlust mot Betis här närmst på hemmaplan men vinst mot Rangers hemma på ön innan dess. Och det är just där på ön man även får sikta in sig på att plocka poäng, för på resande fot räknar vi med att det blir exakt noll. 3-2-förlust här mot Sparta Prag i premiärrundan, ett lag Betis ändå håller en högre nivå än. En trygg hemmavinst är därför att vänta här på torsdag, vi har onekligen svårt att se annat nu när Betis dessutom i princip kan säkra ett kontrakt. Det är en situation de vill infinna sig, helt klart – och någonstans rotera lite mer i omgång 5 och 6.

Rutinseger!

Precis som vi tidigare var inne på har skadeläget sett allt bättre ut för hemmalaget här, Fekir gjorde comeback mot Mallorca här närmst i helgen och även lirare som Carvalho, Jose, Roca, Diao och Henrique är alla friska. Det öppnar upp för att vi får se en stark Betis-elva här på torsdag, man har betydligt fler alternativ nu och Pellegrini har dessutom varit tydlig, att han kommer att starta med lirare som Jose, Perez, Isco och Diao. Ett starkt Betis.

För Aris del ser förutsättningarna fina ut rent truppmässigt, bara Yago sägs vara out här men annars ska alla vara friska vilket öppnar upp för att man formar samma elva som senast dessa lagen gjorde upp. 2-1 slutade det mötet, till Betis.

Med det sagt så tycker vi alltså om 1 & under 3.5 mål mycket här till 2.10x degen hos Casumo, en rutinseger här från Betis på hemmaplan, inför superviktiga derbyt som går av stapeln mot Sevilla till helgen. 1-0 eller 2-0. Inte så mycket mer när man ändå lär ha en liten tanke på derbyt. Betis sex senaste matcher (i La Liga och EL) har fixat linan på under 3.5 mål.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: