speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Monaco 24/11: Hemmalaget vinner

Frankrikes offensivt starkaste lag drabbar samman i Paris på fredag. PSG med 29 mål så här långt, Monaco står på 25. Målglatt här?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Ligue 1 med ett superfint möte här under fredagen där vi har att göra med tabellettan PSG och tabelltrean Monaco och här är spelbolagen överens, här hemma i Paris är PSG klar favorit och vi är beredda på att skriva under på den bedömningen.

För hemmaplansfördelen tänker vi kommer att fälla avgörandet här på Parc des Princes, PSG har haft en del problem under inledningen och även i CL har man haft detta då man här närmst bland annat föll mot AC Milan med 2-1 på bortaplan. Men det var just på bortaplan, där PSG har släppt in betydligt fler mål än här i Paris, här hemma har de istället vunnit fem raka matcher och har dessutom målskillnaden 12-0 i de matcherna. Då har man ställts mot bland annat Milan, Marseille och Dortmund.

Ovannämnda snitt talar sitt tydliga språk, PSG har varit ett steg större än alla lag när de väl lirat hemma och trots tufft motstånd, har de alltså bara släppt in fyra mål på åtta matcher. Det sticker ut och får oss att även välja just PSG:s sida här mot Monaco, vi är inne på att det blir en målglad tillställning, men här räknar vi med att PSG gör majoriteten av dem målen och besegrar Monaco relativt tryggt till slut. För Monaco må ha en superfin offensiv, men deras defensiv är helt klart sämre än PSG:s och addera därtill att de plockat fem av sina sju vinster i Ligue 1 på hemmaplan. Som om det inte vore nog, så har Monaco släppt in två mål eller fler, i 7 av sina 10 senaste bortamatcher. Tydligt att hemmaplansfördelen kommer att spela en avgörande roll här.

2-0 eller 3-1 till PSG

PSG straffades som många andra lag hårt under landslagsuppehållet i form av skador och vi konstaterar att Zaire-Emery nu ser ut att missa spel fram till i januari månad efter att ha blivit utbytt skadad redan i den 20:e matchminuten mot Gibraltar. Mål gjorde han dock, det hann han med – men det var många som gjorde under den 90-minutaren som bekant. Utöver Zaire-Emery missar även Pereira, Navas, Asensio, Rico och Mendez fredagens fight mot Monaco. Ett okej skadeläge får vi dock konstatera, absolut inte optimalt, men okej.

Monaco kommer samtidigt till spel utan Fofana som är avstängd här, mittfältaren åkte på ett gult kort sent mot Le Havre här inför uppehållet och det får vi slå fast direkt är ett tungt avbräck för Monaco. Den spelaren i laget som har flest minuter säsongen 23/24 efter keepern Köhn. Även Boadu, Seghir, Henrique och Salisu är out.

3-1 PSG eller 2-0 PSG säger vi här och gillar därför även PSG (-1.5 asian handicap) skarpt här till fina 2.08 gånger degen hos Snabbare. Just att Monaco släppt in minst två mål, i sju av sina tio senaste matcher på bortaplan gör oddset 2.08x superintressant. PSG bör hänga två eller tre, då bör det hela resultera i att man faktiskt vinner med två mål på fredag. Missa heller inte att Snabbare bjuder alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.08
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: