speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Burnley 30/9: Spel till 2.00 hos Betfair

Stor favorit här på St James' Park i Newcastle och vi räknar med att de gör jobbet. Neutraliserar Burnley fint här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

En viss rotation hos Newcastle här närmst i onsdags mot självaste Manchester City i EFL Cup, men trots det vinst och avancemang alltså och det är ett ordentligt styrkebesked från Newcastles sida. En vinst vi även tror innebär att Newcastle på allvar tar sig i kragen här nu även i Premier League, för man är alltså det enda laget som lyckats besegra Manchester City den här säsongen, och det skickar en signal.

Så självförtroendet intakt hos hemmalaget inför lördagens möte mot Burnley och här bör vi därför kunna få se en ny hemmavinst, Newcastle kommer här närmst i ligaspelet från en storvinst över Sheffield United (0-8) och är på rätt spår igen efter en trög start på säsongen. Här framöver räknar vi därför med att de börjar klättra i tabellen, vinst här och så en vinst över West Ham i en sexpoängsmatch inför landslagsuppehållet, och så är man på alla sätt och vis med igen.

Och Burnley hemma är alltså på alla sätt och vis en generös uppgift, det kommer vi inte från längre utan Burnley agerar nästjumbo i Premier League och har förlorat fyra av fem matcher och står på blott ett poäng. Det säger en del, trots att motståndet har varit tufft under inledningen. Blott 4 mål framåt har det blivit och 13 i baken, även det bekräftar att Burnley går en tuff säsong till mötes.

Kombinationsspel

Harvey Barnes, Joseph Willock och Emil Krafth är Newcastles tre enda avbräck inför lördagen och det är ett viktigt skadeläge, det är bara att slå fast att det kommer att bli tufft här framöver med både spel i EFL Cup, Champions League, FA Cupen och Premier League. Det gäller därför att hålla spelare från sjukhusstugan och i nuläget ser läget alltså bra ut för Newcastle. Vi vet att de ställs mot PSG här hemma redan på onsdag, viktigt att därför vara smart och rotera emellanåt, vilket bör kunna ske på någon enstaka position här även mot Burnley.

Burnley kommer till spel Gudmundsson, Ekdal, Foster, Obafemi och Churlinov, högst troligt även Benson här som är ett stort frågetecken. I dagsläget ser det ut som att han missar det här mötet.

Med det sagt så är det såklart stor fördel Newcastle här hemma och det är även spelbolagen med på, adderar vi däremot till under 3.5 mål trissar Betfair upp oddset kraftigt och detta till exakt dubbla degen, vilket vi tycker är riktigt bra här. PSG väntar som sagt redan på onsdag, dessutom med ett möte mot City här i ryggen från i onsdags. Det talar direkt för att Newcastle eventuellt drar ner på tempot ifall de kliver upp i en ledning, 2-0 här och vi ser inte Newcastle gå för fler, utan snarare jobbar dem först och främst bara hem tre pinnar. Därför ett superspel här från St James' Park. Hos Betfair som sagt.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: