speltips tipsmedoss kamil

Speltips Nederländerna – Irland 18/11: Kombinationsspel

Nederländerna är en vinst ifrån säkrat avancemang till EM 2024. Gör jobbet här hemma mot Irland.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Frankrike etta här i gruppen på full pott och 18 pinnar och så hittar vi Nederländerna på 12 pinnar och Grekland på 12 de också. Däremot står grekerna på en match mer än Nederländerna och sett till inbördes möten länderna emellan är det fördel Nederländerna med sammanlagda 4-0 och (6-0 i poäng) och det innebär alltså att Grekland inte hinner ikapp Nederländerna ifall Gakpo & Co löser tre pinnar här på lördag.

Och det bör vi kunna utgå från att de gör, Irland har inte alls varit bra utan parkerar in på blott sex poäng här efter sju spelade matcher. Fem förluster av sju möjliga lyder facit och det är därför bara att slå fast att Irland har tappat kraft sett till hur de sett ut tidigare. Inte alls samma kvalité i offensiven och det har fällt dem, både här och i Nations League. De var även en bra bit efter ett Portugal och Serbien i VM-kvalet – hela åtta pinnar upp till andraplatsen då.

Skillnaden är därför stor här och vi tänker därför att Nederländerna vinner relativt tryggt här hemma på lördag, de slog Irland i Dublin med 2-1 i september månad efter ett Gakpo- och Weghorst-mål och de båda lirarna förväntas att starta här också. Även lirare som Van Dijk, Dumfries och Simons ska finnas med i en elva. Ett betydligt bättre lag än det Irland kan ställa fram och här hemma, inför de egna supportrarna, lär de vilja bjuda till – sista hemmamatchen på lång tid dessutom.

Rutinseger för hemmalaget

Så ett taggat hemmalag bör vi kunna utgå från att vi får se och högst troligt är det följande manskap som ska göra det för Nederländerna del;
Verbruggen; Geertruida, Van Dijk, Blind; Dumfries, Reijnders, Wieffer, Hartman; Simons, Weghorst, Gakpo

En okej elva ändå i vår värld och ett Nederländerna som ändå gjorde jobbet mot Grekland tryggt här hemma, 3-0 slutade det mötet och någonting liknande tänker vi att vi kommer att få se här på lördag. Lite samma typ av motstånd här trots allt i Irland, bara det att Irland är ett snäpp sämre. Irland har däremot stått up bra på resande fot, blott fyra insläppta på tre matcher.

Vi gillar därför Nederländerna & under 3.5 mål mycket här till 1.83x insatsen hos nya expekt, fint värde då Nederländerna löst linan i fyra raka hemmamatcher. 2-0 eller 3-0 och så stort grattis till Ronald Koeman och hans Nederländerna till säkrat spel i EM 2024! Missa heller inte att nya expekt erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1500 kr i gratisspel – via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: