speltips tipsmedoss kamil

Speltips Monaco – Lyon 15/12: Stor skillnad i dagsläget

Toppen mot botten här i Ligue 1 när Monaco ställs mot Lyon under fredagen. Rimligt att välja Monacos sida i stormötet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Lyon fortsatt tabelljumbo här i Ligue 1 efter 15 spelade omgångar och de placerar sig alltså sist, trots att de plockade en efterlängtad vinst här närmst mot Toulouse. Det säger det mesta om läget i bortalägret här inför fredagens fight mot Monaco, ett lag som lidit kraftigt under hösten och som absolut är illa ute här i Frankrike. Nu bör de ju lösa det här till slut, men tabelljumbo efter 15 spelade omgångar kommer vi inte från att de är och därför slår vi även fast att Monaco faktiskt är en befogad favorit här.

Nu vann som sagt Lyon här närmst vilket eventuellt indikerar att en vändning är på gång, men absolut att det ska nämnas att Lyon slog ett Toulouse på hemmaplan som inte har vunnit en fight i Ligue 1 sedan i slutet på september månad. Alltså ett väldigt generöst motstånd och allra viktigast, ett betydligt svagare motstånd än vad Monaco är. Monaco hemma är som bekant lite av en garanti här i Frankrike och bara ett lag i serien har alltså plockat fler poäng än dem sett till ”hemma”-tabellen. PSG.

Sex vinster av sju möjliga lyder facit för Monaco här inför fredagen och vi känner därför att en investering i hemmalaget är en jättebra idé, de agerar klar favorit men absolut att värdet fortsatt är intressant, även fastän det är på asianmarknaden. Monaco snittar fler än två mål/match här på Stade Louis II och det målsnittet, räknar vi med att de håller uppe när Lyon tittar förbi.

Odds tips till 2.25x

Vanderson och Golovin är båda out här för Monaco på fredag vilket är två tunga avbräck men samtidigt två lirare som även går att ersätta, Monaco har en fin bredd och kan exempelvis slänga in en Ben Yedder här istället för Golovin och det går därför till och med att argumentera för att det är en bättre lösning. Ben Yedder är Monacos bästa målskytt så här långt i år. Därför är vi inte allt för oroliga här, utan Monaco väntas lira med Minamino, Balogun och Ben Yedder/Akliouche här, och det är en fronttrio som tillsammans står på 16/15 mål bara i ligaspelet.

För Lyons del är Lepenant och Riou out på grund av skador. Annars är truppen intakt vilket innebär att vi bör kunna få se exakt samma elva som här närmst mot Toulouse.

Med det sagt så kommer vi inte från den uppenbara skillnaden här, visst kryddar det faktum att det är stormöte till fighten och de tenderar att kunna leva sina egna liv men inte här på fredag. Monaco är så pass mycket bättre och är dessutom urstarka här hemma, vi väljer därför att lägga en slant på Monaco (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 2.25x insatsen hos Unibet. 3-1 ett troligt utfall här!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.25
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: