speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Tottenham 3/12: Underhållande möte

Stor underhållning är att vänta här när Man City och Spurs gör upp om tre pinnar på Etihad Stadium. Mål, mål och mål är ett troligt utfall här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Spurs med en stor, stor uppgift framför sig här i Manchester på söndag och det är bara att slå fast att förutsättningarna hade kunnat vara bättre inför en sådan här toppfight. De har uppåt mot 10 namn på en skadelista och det är heller inte vilka lirare som helst, utan uppåt mot 5-6 startspelare saknas här och därför kan vi inte annat än att utgå från att Man City vinner det här mötet.

Nu har Spurs förvisso ett fint facit mot Manchester City i Premier League men här tror vi dessvärre avbräcken är för många för att man ska kunna plocka en pinne, vi har fått se Spurs lida stort här i de senaste omgångarna och Ange ser heller inte ut att vara den som anpassar sig efter ett motstånd, oavsett hur tufft det faktiskt är. Därför bör City kunna göra ett par mål här på söndag.

Manchester City har så här långt i Premier League gjort 17 mål på 6 hemmamatcher och vi tänker därför att de åtminstone hänger två, eller tre här i söndagens fight, däremot stänger vi alltså inte dörren helt för Spurs utan Son kan mycket väl komma att skapa en del oreda här. Tre bortdömda mål här närmst mot Aston Villa och den mannen vet vi dessutom kan göra mycket på egen hand. Ett Spurs-mål tar vi därför för givet att vi kommer att få se här, trots alla avbräck. För är det en sak Spurs har visat att de kan så är det just att göra mål, de har gjort 25 mål på 13 ligamatcher och är dessutom Premier Leagues starkaste lag sett till ”borta”-tabellen. 15 mål på 7 matcher på resande fot.

Målglad tillställning

Manchester City kliver in i söndagens möte fortsatt utan Kevin De Bruyne som är out här fram till i slutet på januari månad och så har vi två frågetecken här på Kovacic och Nunes, båda sägs ha en 25-procentig chans att lira i dagsläget och det återstår därför helt enkelt att se ifall de finns med i en trupp eller inte. Ett starkt City här oavsett får vi slå fast.

Spurs alltså kommer till spel utan Perisic, Bentancur, Micky, Maddison, Sessegnon, Solomon, Richarlison och Romero, Sarr är ett frågetecken här men sägs ha en möjlighet att hinna tillbaka. Bissouma är däremot back här efter att ha avtjänat en match avstängning mot Villa här senast.

Med det sagt så lär City ändå dra det längsta strået här men inte helt oväntat är spelbolagen såklart med på detta, därför har vi kikat på målen istället och mer exakt är det ett kombinationsspel som vi tycker sticker ut här. Över 2.5 mål i matchen & BLGM – Ja till 1.85x degen hos ComeOn känns jättebra såhär på förhand, ett spel som suttit fint i Spurs senaste fyra matcher. I fjol slog City Spurs här med 4-2 dessutom. Vi litar på att Son hänger en här och City är vi inte allt för oroliga för. 3-1?

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 1.85
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: