speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leicester – Everton 1/5: Ångestmöte!

Tre poäng är i sikte för både Leicester och Everton som båda infinner sig under nedflyttningsstrecket. Måstematch!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

Vi hittar Leicester på en 18:e plats i tabellen med 29 poäng på kontot och Everton står på 28, Nottingham på en 17:e plats har samlat på sig 30 poäng och samma antal poäng står alltså Leeds på. West Ham som är närmsta lag står på 34 vilket innebär att det nu ser ut att stå mellan just de förstnämnda lagen här i jakten på en plats som innebär PL-spel nästa säsong. Det är en jämnt och ångestfyllt här i bottenstriden och det gäller att börja vinna fotbollsmatcher.

Och det är med exakt den inställningen både Leicester och Everton kliver in i måndagens möte med, såklart. Med så här få omgångar kvar att spela för är det just det som bör vara målsättningen och vi tänker att det kan komma att öppna upp den här matchen en aning mer än vad man kanske tror när Everton är i händelsernas centrum.

I grund och botten är Leicester trots allt ett målglatt gäng, de släpper in mycket mål men har ändå ett okej målsnitt framåt och här säger känslan att de mycket väl kan komma att sätta sin prägel på det här mötet, och att Everton kan dras med en aning. För Everton är desperata de också och behöver göra mål, det har inte blivit sådär jättemycket av den sorten så här långt in, med endast 25 mål på 33 matcher men här bör de ändå ta lite risker. De ställs mot Brighton borta i nästa omgång och sedan Manchester City, det är rimligt att tro att det blir noll poäng där och då är man nog i en väldigt tuff situation om man inte har besegrat Leciester här innan. Så ett Everton som tydligare går för det framåt är något vi utgår från att vi får se här på måndag.

Mål åt båda håll

Iheanacho, Evans, Pereira, Vestergaard och Justin är Leciester fem avbräck inför måndagens fight, det öppnar upp för rutinerade Vardy att entra banan från start och det vore inte alls överraskande att se honom faktiskt leda det här Leicester till en trea här inför de egna supportrarna. Vackert hade det varit i alla fall. Men Leicester litar vi på, oavsett en Vardy eller inte gör mål här hemma, det brukar de göra med 19 mål på 16 matcher och addera därtill att de gjort mål i sju av sina åtta senaste matcher här i Premier League. Lite av en garanti ändå. Och extra mycket så här i det här läget tänker vi.

Everton kommer definitivt till spel utan Townsend, Holgate, Vinagre och Alli här men Coleman kan komma att hinna tillbaka. Ett okej skadeläge för det här Everton som oavsett vad egentligen är en aning hopplösa, men mål bör de ändå kunna göra här på ett defensivt svagt Leicester. De nätade trots allt på Newcastle här närmst och har dessutom endast gått mållösa från två av sina åtta senaste senaste matcher. Så en okej målproduktion här på slutet och vi räknar med att den fortsätter i det här desperata läget. De måste vinna. Annars lirar man högst troligt i Championship nästa säsong, så här lär de ändå plocka fram lite vilja och gå för det.

BLGM – Ja till 1.80x tycker vi därför är bra värde här när Leicester trots allt är med i bilden, Betfair står för oddset och vi önskar er lycka till ifall ni hakar på. 2-1 åt något håll! Missa heller inte, 1000 kr i välkomstbonus av Betfair via länken nedanför.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig välkomstbonus + 100 freespins på Book of Dead väntar alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: