speltips tipsmedoss kamil

Speltips Las Palmas – Getafe 1/12: Jämn match

Ett möte från La Liga under fredagen där det liras boll på ön och i Las Palmas, tät tillställning är att vänta här och få mål bör man kunna räkna med.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

Las Palmas på en 11:e plats i tabellen här i La Liga och det får vi slå fast är en imponerande bedrift av nykomlingen som här inför omgång 15 har hela 10 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. En superfin höst från deras sida som resulterat i poäng i 8 av 14 matcher så här långt, mer än vad man hade kunnat räkna med på förhand, helt klart är det så och en superfin defensiv är den främsta anledningen till detta.

Detsamma gäller Getafe som har ett poäng mer än Las Palmas, vi hittar de på en åttondeplats i tabellen med fyra vinster och hela sju kryss och det någonstans sammanfattar läget väldigt bra. Getafe med Bordalas vid rodret håller alltså på att göra det igen, vi minns väl alla när de tog sig ut i Europa under samme Bordalas för ett par år sedan och inte för att vi tror att de upprepar den bedriften här i år, men det är precis samma Getafe idag som då, dvs ett ”fult” gäng som spelar otroligt defensivt och tufft. Främst spelar de i princip alltid jämnt och just den detaljen, i kombination med Las Palmas defensiva fotboll talar för en tillknäppt tillställning här i Gran Canaria på fredag.

Las Palmas har sammanlagt bjudit på 24 mål på 14 matcher, alltså färre än 2.00 mål i snitt per spelad match och det talar sitt tydliga språk, inga målkalas när Las Palmas är involverade utan allt som oftast väldigt tighta och tillknäppta tillställningar. Här hemma på ön kan vi dessutom konstatera att man bjudit på ännu färre mål, 10 på 6 matcher och därför blir per automatik underspelet spännande här. Spelbolagen är förvisso med på detta, men kombinerar vi underspelet med ett annat blir oddset betydligt mer spännande. Och det är exakt vad vi kommer att göra här.

Dubbelchansen!

Las Palmas kommer till spel här på fredag utan Curbelo, Lemos, Viera, Gonzalez och Perez, en hanterbar situation slår vi fast direkt då i princip bara Jonathan Viera är ordinarie i en elva. Resterande lirare har knappt hunnit sätta något avtryck. Så goda förutsättningar för hemmalaget här.

Ännu bättre är de dock för Getafe får vi konstatera då laget bara har två lirare uppsatta på en skadelista, Arambarri är out med en knäskada och detsamma gäller alltså Unal som ännu inte lirat en match den här säsongen. Den förstnämnda hann lira tre matcher innan skadan blev ett faktum. Alltså kommer vi att få se exakt samma Getafe här som i dem senaste omgångarna, ett Getafe som är obesegrade i åtta raka matcher här i La Liga. Addera därtill att de i fyra av sina fem senaste fighter bjudit på färre än tre mål.

Allt talar med andra ord för en målsnål historia och en tät sådan, och i och med Getafes finfina form här så är vi även inne på att de inte förlorar den här matchen. X2 klickas därför in, i kombination med under 2.5 mål till mycket trevliga 2.16x insatsen hos No Account Bet. 1-0 Getafe, 0-0 eller 1-1. Någonting sådant tänker vi här. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: X2 & under 2.5 mål
Odds: 2.16
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: