speltips tipsmedoss kamil

Speltips Köpenhamn – Galatasaray 12/12: Tålamodet avgörande

Köpenhamn ett mer pragmatiskt gäng här och det tror vi kan komma att fälla avgörandet. Lugna, försiktiga och medvetna om deras styrkor. Fint värde till vänster.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

FC Köpenhamn här med ett avancemang till slutspelet i Champions League i sina egna händer när Gala tittar förbi på tisdag, ett häftigt konstaterande och absolut att vi känner att FCK har alla anledningar att tro på det här. De stod för en superfin insats senast lagen ställdes mot varandra i Istanbul och hade som bekant en 2-0-ledning där, hela vägen fram till matchminut nummer 86 och där var det dessutom en utvisning som satte käppar i hjulet för deras del.

Vi tänker därför även att FCK här kommer att vara med hela vägen, de vet hur man tar sig an ett stjärnfyllt Galatasaray och detta med ett stort, stort tålamod. Ett hårt arbete blir också en nyckel och det räknar vi med att hemmalaget har i sig här, att alla 11 gubbar tar jobbet och det får vi ändå slå fast talar för FCK här främst. Gala är mer ett momentum-gäng och gillar främst när det går bra, det är inte så att Zaha, Ziyech och Icardi lägger ner samma typ av arbete som FCK-lirarna och därför gillar vi även värdet supermycket till vänster här.

Casumo trissar upp oddset till 2.75x för det raka spelet på Köpenhamn här inför tisdagens fight och det tycker vi är lite väl högt, de löste 0-0 mot Bayern på Allianz Arena här närmst och trots att Bayern inte hade något att spela för så säger det resultatet mycket. Stor disciplin och ett stort fokus i 90 minuter, det imponerade stort på oss. Vi känner därför att det bör vara fördel FCK här och nyttjar därför också det fina värdet till vänster.

Rakt spel från Parken

Clem, Meling och Khocholava är fortsatt alla out här för FCK:s del och Babacar och Sahsah är båda två osäkra till spel, det innebär att hemmalaget kan forma exakt samma elva som här senast på Allianz Arena och det är viktigt. Sen har man en fin bredd här i FCK och det öppnar ständigt upp för lite nya namn i en elva, att Roony startar här som mot Bayern senast är därför långt från en garanti. Claesson lär i alla fall lira i och med arbetet han ständigt lägger ner. Den vägen räknar vi med att FCK tar här, ett hårt arbete i 90 minuter och snarare vänta på att Galatasaray går bort sig.

För gästernas del är Davinson Sánchez ett frågetecken här inför tisdagen men annars ser truppen ut att vara intakt, vi kan därför räkna med att få se följande Gala-elva här; 
Muslera; Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino; Ndombele, Torreira; Ziyech, Mertens, Akturkoglu; Icardi

Det är bara att konstatera att Gala har det bättre laget och mer kvalité i truppen, men det tror vi alltså inte fäller avgörandet här. Som sagt, FCK är en slags garanti sett till arbete och disciplin och det brukar räcka långt mot den här typen av motstånd. Vi tycker trots allt just det var tydligt, att Gala när det väl fungerat har flugit fram, men så fort det är mindre kul och man missar ett par målchanser, så har de alltid en lägre nivå i sig. Och därför testar vi även en slant på FCK till superfina 2.75x insatsen hos Casumo, 1-0 eller 2-1 och en ny magisk afton på Parken här.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.75
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: