speltips tipsmedoss kamil

Speltips Köpenhamn – Bayern München 3/10: Klasskillnad

Bayern München har vunnit 24 av sina 25 senaste gruppspelsmatcher i Champions League. Har dessutom ett målsnitt som lyder 3.44 mål/match. Tuff uppgift väntar Köpenhamn här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET 

Twitter Facebook

Nästintill en omöjlig uppgift väntar uppenbarligen för FC Köpenhamn här på tisdag, siffrorna talar sitt tydliga språk och oavsett motstånd Bayern har stött på här i Champions League genom åren, vilket vi ändå får konstatera har varit tufft motstånd i form av ett Barcelona eller ett Inter, så har man sett till att vinna match efter match och inget lag har ens varit nära på att utmana dem om en förstaplats.

Klasskillnad så det skriker om det här i Danmark får vi därför konstatera, FCK stod för en fin insats mot Galatasaray i premiären innan de kollapsade ihop efter en utvisning och Gala kom tillbaka från 0-2 till 2-2. Men de fina minuterna från den premiärrundan ska däremot inte räcka till här mot Bayern, för även fastän FCK prickar det mesta rätt här på tisdag, så kommer Bayern att vinna. Så är det bara.

För Bayern har just vunnit 24 av sina 25 senaste matcher i gruppspelet i Champions League och om inte de siffrorna någonstans bekräftar deras storhet, så vet inte vad som ska göra det. Det är ett minst sagt otroligt facit och lilla FCK ska därför inte ha någonting att säga till om här. Värdet därför till höger här, på asianmarknaden.

Vinner med tre bollar

Bayern München kommer till spel på tisdag utan Gnabry, Matthijs de Ligt, Neuer, Buchmann och Marusic men resten av truppen är intakt vilket innebär att vi kommer att få se i princip bästa möjliga Bayern-lag. Och det laget kan vi utgå från kommer att ge sitt allt och ösa på, för det är exakt vad Bayern alltså brukar göra så här tidigt in i gruppspelet, vore det här omgång 5 eller 6 och avancemanget var säkrat, så hade det kunnat se annorlunda ut. Men inte nu, i omgång 2. Full fart här!

Högerbacken Elias Jelert missar tisdagens fight på grund av det röda kortet mot Galatasaray, och utöver honom ser även Højlund, Clem, Diks, Cornelius, Boilesen och Khocholava ut att missa det här mötet. Diks definitivt out här och resten frågetecken som det ser ut i dagsläget.

Med det sagt så klickar vi in Bayern München (-2 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger för Bayern – till mycket fina 2.07 gånger pengarna hos SpeedyBet, en tvåmålsseger löser Bayern här med all säkerhet säger vi i och med vilket målsnitt de faktiskt har. Ett otroligt sådant, 20 mål på 6 ligamatcher så här långt och 4 mål mot Man United i premiären. Därför har vi alla anledningar att tro att de hänger 3 mot FCK på tisdag. 2.07x supervärde hos SpeedyBet. 0-3!

RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 1000 KR BONUS 

Boostat gratisspel hos Betway: Just nu 1000 SEK

Har du ännu inte ett konto hos etablerade Betway finns nu alla anledningar att testa! Via länken här nedanför.
Till Betways gratisspel.

Speltips:

Speltips: 2 (-2 asian handicap)
Odds: 2.07
Bolag: SpeedyBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: