speltips tipsmedoss kamil

Speltips Häcken – Bayer Leverkusen 30/11: UEFA Europa League

Speltips, odds och allt inför torsdagens EL-fight mellan Häcken och Bayer Leverkusen den 30 november. Avspark vid 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen på full pott här i Europa League efter fyra spelade omgångar och Häcken fortsatt på noll pinnar, 12 poäng skiljer de båda lagen åt och ungefär så stor är väl också skillnaden här? Ljusår skiljer de åt säger vi och vi slår därmed även fast att Häcken är chanslösa här. Trots spel på Ullevi där Häcken kommer att ha ett stort stöd. Kyligt likaså, men det här hanterar Leverkusen nog ändå väldigt bra.

Blott två mål framåt har Häcken gjort i det här gruppspelet och de har samtidigt släppt in 13(!) mål, mer än tre mål i snitt per spelad match. De kommer närmst från en 3-1-förlust mot Molde på hemmaplan och föll mot samma gäng med hela 5-1 på bortaplan. Det sammanfattar läget väldigt bra tycker vi, att Häcken helt enkelt inte har någonting alls att säga till om i den här gruppen, för Qarabag, ja de slog också Häcken. Med 1-0 på bortaplan.

Att vi därför får se något annat här på torsdag än att Leverkusen bara kör över Häcken har vi väldigt svårt att se, Leverkusen är inne i en så pass bra period nu, de är dessutom mitt inne i det hela tillskillnad från ett Häcken som inte lirat tävlingsmatch sedan den 12 november. Då föll man dessutom med 2-1 mot BP. Leverkusen? De toppar Bundesliga före självaste Bayern München med resultatraden 11-1-0, 37-10, sett till alla tävlingar har Leverkusen alltså vunnit 16 av 17 matcher den här säsongen. Bara ett poängtapp, mot Bayern München på bortaplan. Ett av Europas starkaste lag det här och därför bör vi kunna utgå från att Häcken förlorar på nytt här, klasskillnad på alla plan.

Odds från asianmarknaden

Häcken kliver in i torsdagens fight utan Layouni, Totland, Ousou, Laursen, Fridriksson och Trpcevski, alltså ett hanterbart skadeläge får vi slå fast då man i princip kan ställa fram starkaste möjliga lag här. Rygaard, Romeo och Samuel Gustafsson på ett mittfält, och högst troligt får vi alltså se Sonko, Hrstic och Chilufya längst upp i banan.

För Bayer Leverkusens del missar Arthur, Fosu-Mensah och Schick det här mötet på grund av skada. Resten av truppen intakt dock och enligt rapporter från Tyskland kommer Alonso att forma ett starkt lag här, trots att avancemanget är säkrat. Vi kan räkna med att få se Boniface, Wirtz, Adli, Andrich, Grimaldo och Xhaka här.

Med det sagt så är det ändå givet att klicka in Leverkusen (-1.5 asian handicap) här till fina 1.93x insatsen hos Unibet. 12 mål på 4 matcher så här långt, man hänger därför i alla fall 2 här på torsdag. 2/3-0? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.93
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: