speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fulham – West Ham 10/12: Vidöppen tillställning

En match både Fulham och West Ham tydligt kommer kliva in i med siktet inställt på tre poäng. Kan bli svängigt det här – målspel klickas in!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Fulham med en minst sagt fin insats här närmst mot Nottingham Forest där de på nytt bara öste framåt och visade på stort mod, vilket resulterade i att man till slut vann med hela 5-0. Precis samma approach fick vi se i mötet innan och då på Anfield dessutom, där Fulham just visade på ett otroligt mod och det överraskande en aning såklart, i och med att Liverpool trots allt agerade värd. Ett formstarkt Liverpool dessutom. Tre mål där från Fulhams sida och även tre mål i omgången innan det, mot Wolves just här hemma och det innebär att Fulham nu inför söndagens fight mot West Ham alltså gjort hela 11 mål på de 3 senaste matcherna här i Premier League.

Det sticker ut ordentligt får vi väl ändå konstatera och häftigt är det minst sagt att en lirare som Willian har hittat rätt och visar på en stor hunger och höjd. Det trodde man inte riktigt när han kritade på. Pereira är en annan lirare som stuckit ut ordentligt, två assist här närmst mot Forest och Iwobi hängde samtidigt två kassar. Då har vi alltså inte ens nämnt en lirare som Raul Jimenez – även han satte två här närmst mot Nottingham.

Så det är ett otroligt fartfyllt Fulham vi har framför oss här under söndagen och ett Fulham vars alla offensiva lirare i princip är formstarka, det är otroligt mycket poäng de har producerat och i och med formen här på Craven Cottage, och motståndet för dagen, så är det väl ändå bara rimligt att tro att de bara fortsätter att köra? Vi utgår från det och räknar därför med att få se mål här. För West Ham, de kan näta också och de kliver dessutom in i det här mötet obesegrade i sex raka matcher – och besegrade Tottenham här närmst med 2-1 på bortaplan.

Över 2.5 mål i matchen

Skadeläget ser fortsatt väldigt bra ut hos detta Fulham får vi slå fast och inga nya skador har registrerats sedan senast, utan man klarade sig fint undan midweek omgången och det är fortsatt bara Diop, Muniz och Traore som är out här. De två sistnämnda dessutom, med en chans att kunna lira här sägs det. Så otroligt fina förutsättningar för Fulham inför söndagen och de bör därför kunna bibehålla den fina nivån.

Detsamma gäller alltså West Ham här som heller inte åkt på några nya avbräck sedan sist, utan Antonio är fortsatt out och Areola ett frågetecken. Fabianski startade som bekant senast och stod för en fin insats mot Spurs, det återstår därför att se ifall han fortsätter mellan stolparna eller om Areola visar sig vara helt frisk här och kliver in istället. Oavsett utfall där, räknar vi med att få se mål åt båda håll här.

Över 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips härifrån Craven Cottage, som sagt, två formstarka gäng som drabbar samman här och två lag som gjort mycket mål här på slutet. West Ham har nätat i åtta raka matcher inför söndagen och vi vore därför överraskade om de inte fick hål på Fulham. Över 2.5 mål till 1.95x är jättefint värde, måste testas här hos Casumo. 2-1 åt något håll? Eller 2-2.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: