speltips tipsmedoss kamil

Speltips Feyenoord – Atletico Madrid 28/11: Målglatt i Rotterdam

Ett revanschsuget Feyenoord här inför tisdagens möte mot Atletico Madrid efter nederlaget i Madrid. Tuff uppgift väntar spanjorerna.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Feyenoord borta är i dagsläget en av Europas tuffaste uppgifter får vi slå fast efter att ha bevittnat Feyenoord här på De Kuip i Rotterdam den här säsongen. Ett otroligt intensivt lag som lirar en jätteoffensiv fotboll och den fotbollen har gett en superfin utdelning för Feyenoord, de snittar alltså mer än 3.00 mål framåt per spelad match i Eredivisie och här i Champions League har står de på full pott här hemma med fem mål på två matcher.

Rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att Atletico Madrid får det jobbigt här på tisdag, senast lagen ställdes mot varandra i Madrid var Feyenoord det betydligt bättre laget och hade även en ledning intakt vid två tillfällen då. 1-0 gjorde man tidigt, och satte även dit 2-1 i den 34:e matchminuten innan Atletico lyckades göra 2-2 och sen 3-2. Sett till xG var dock Feyenoord överlägsna i den matchen, de vann den fighten med 2.46 mot 0.84 och därför är det bara att konstatera att Feyenoord faktiskt är en befogad favorit här inför tisdagens fight. Atletico har inte alls lirat på samma nivå här i CL som i La Liga den här säsongen och det öppnar helt klart upp för en hemmavinst på tisdag.

För tittar vi enbart på Feyenoords resultat här på De Kuip den här säsongen så kan vi konstatera att de vunnit sju av åtta matcher, noll förluster lyder dessutom facit och addera därtill att de har en målskillnad som stavas 25-4. På 8 matcher. Det är smått otroliga siffror och nu när slutspelsplatsen står på spel här, så kan vi nog räkna med att Feyenoord trycker gasen i botten och går för alla tre pinnar här inför sina egna supportrar på tisdag. Vinner Feyenoord den här matchen, ja då är man i princip vidare då man har Celtic i den absolut sista omgången. Däremot vill vi inte stänga dörren för detta Atletico heller, de är trots allt obesegrade här i Champions League och har en unik förmåga att avgöra täta matcher. Uppenbarligen är det så. Därför är målen betydligt mer spännande att investera i här, Feyenoord en målgaranti och Atleticos målskillnad här i Champions League talar sitt tydliga språk, 12-5 på 4 matcher.

Målgaranti på De Kuip

Feyenoord kommer till spel på tisdag utan Alireza Jahanbakhsh som skadade sig här under landslagsuppehållet och Nieuwkoop missar även han högst troligt den här fighten efter att ha klivit av banan skadad här närmst i helgen. Bra förutsättningar trots allt inför tisdagen får vi slå fast, Gimenez är skadefri och det är viktigt – han står totalt sett på 18 mål på 16 matcher den här säsongen.

För Atletico Madrid är Lemar och Vitolo fortsatt out men resterande namn är tillgängliga för spel här vilket innebär att Simeone kommer att ställa fram bästa möjliga Atletico här. Lemar har spelat alldeles för lite för att klassas som en startlirare trots allt. Griezmann och Morata längst upp i banan här och det här är två lirare som garanterar mål i dagsläget – en otrolig form på de båda!

Med det sagt så är målen en garanti här säger vi, vi har redan varit inne på Feyenoords målsnitt här på De Kuip och Atletico Madrid vet vi är ett mer framåtlutat gäng den här säsongen. Det är uppenbart för de som följer La Liga, det räcker dessutom bara att titta närmre på Atleticos matcher här i CL för att förstå detta – 6-0-vinst över Celtic här närmst i CL på hemmaplan, 2-2 mot Celtic borta innan dess och 3-2-vinst över Feyenoord hemma i Madrid innan det. Tydligt!

Vi klickar in över 2.5 mål i matchen & BLGM – Ja här till mycket fina 1.93x insatsen hos ComeOn. 2-1 åt något håll! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 1.93
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: