speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Manchester United 26/11: Tillknäppt på Goodison

Everton tilldelades Premier Leagues strängaste straff någonsin under landslagsuppehållet, -10 poäng är ett faktum och det tror vi, stärker det här kollektivet. En pinne här?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Everton har visat på en bättre form den här säsongen än under fjolåret och tack vare ett fint poängsnitt här under hösten känner åtminstone vi att poängavdraget kanske inte behöver innebära nedflyttning för deras del. Hade det hänt i fjol, då vore allting klart redan här i november månad och även året innan det. Men den här säsongen har de tagit kliv och Sean Dyche har fått ordning på skeppet, Everton har dessutom förtjänat betydligt fler poäng än vad de faktiskt står på och reagerar man därför rätt på det här poängavdraget, ja då är vi helt övertygade om att det här kollektivet löser det hela till slut.

Här hemma mot Manchester United har Everton i alla fall alla anledningar att tro på poäng såklart, inget övertygande facit här på Goodison Park så här långt men Everton spelar i princip alltid jämnt här och det vittnar även deras målskillnad om, 5-6. Ständigt täta fighter där Everton under samtliga 90 minuter är med i matchen och samma utfall tror vi alltså på här när Man United tittar förbi.

United vet vi har haft stora problem den här säsongen och de må nu vara ett av PL:s formstarkaste gäng sett till de fem, sex senaste omgångarna men prestationerna har inte alls varit på topp, utan de lider i princip i varje match, oavsett motstånd. Att United därför vinner komfortabelt här utesluter vi direkt, vi kan se de förlora till och med och känner därför även att 1×2-marknaden är helt ointressant. Alldeles för vidöppet så här på förhand för att en investering i den marknaden ska kännas bra. Underspelet däremot lockar då mycket talar för att vi får se en tillknäppt tillställning här i Liverpool på söndag.

Insatsen dubblas

Alli och Gomes är Evertons två avbräck inför söndagens möte men Onana och Coleman är även de två frågetecken och riskerar att missa den här fighten. Resten av truppen intakt däremot vilket vi får konstatera är okej förutsättningar för Sean Dyches gäng.

För Manchester Uniteds del är listan längre än så och det öppnar helt klart upp för Everton här, Casemiro, Martinez, Evans, Eriksen, Malacia, Sancho och Diallo är med all säkerhet out här och Pellistri, Shaw, Onana, Hojlund och Wan-Bissaka är alla osäkra till spel. Enligt rapporter under fredagen ser ingen ut att hinna tillbaka men det återstår alltså att se.

Med det sagt så ser vi ett superjämnt möte framför oss här på söndag och tänker att det mycket väl kan bli ett nederlag för United, en tät fight där vi går mot ett 0-0-resultat i halvtid, där sedan små marginaler kommer att avgöra det här. Under 2.5 mål i matchen tycker vi därför om supermycket till 1.99x insatsen hos Snabbare. Superfint odds och vi säger 1-0 åt något håll eller 1-1 här. Inget målkalas! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.99
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: