speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Chelsea 10/12: Spännande värde till vänster

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Everton och Chelsea den 10 december. Matchstart 15:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA 

Twitter Facebook

Everton kliver in i söndagens fight mot Chelsea i jättebra slag och formen är fin egentligen hela vägen tillbaka till i början på oktober månad, fem vinster har man säkrat sedan dess och detta enbart på åtta omgångar och det är därför bara att konstatera att värdet är superintressant på hemmalaget här.

Chelsea stod inte direkt för en bra insats mot Manchester United i onsdags och därför förstärks även i alla fall i vår värld känslan av att det kanske till och med borde vara så att Everton står här som knappa favoriter. Istället har Betinia här valt att bjuda på 3.00x insatsen för hemmavinsten och det här måste vi väl ändå göra någonting med?

Everton har säkrat tre vinster på de fyra senaste omgångarna i Premier League och besegra dessutom här närmst Newcastle med hela 3-0, detta just på Goodison Park dessutom och vi kan därför bara tänka oss hur taggade hemmalaget kommer att vara här. Energin på topp och även fansen känner likadant – och poängavdraget har bara boostat hela klubben och alla runt omkring. Det råder därför inga som helst tvivel om att Everton går för tre pinnar i det här mötet och att tron på just det utfallet är intakt, det finns inga direkta anledningar till att de inte skulle ha det. Everton i dagsläget det stabilare gänget i vår värld och att de hållit nollan intakt i två raka matcher förstärker även den känslan, Chelsea har samtidigt släppt in 12(!) mål på de 4 senaste omgångarna här i Premier League. En markant skillnad här trots allt. Vi tittar därför till vänster här i jakten på värde.

Everton-vinst med en försäkring

Alli vet vi fortsatt är out för detta Everton och han lär först göra comeback här efter jul, Andre Gomes är även han borta men sen ser truppen ut att kunna vara intakt för hemmalaget. Vi har fyra frågetecken här i Pickford, Coleman, Garner och Onana men alla sägs ha goda möjligheter till att kunna lira här på söndag. Sean Dyches egna ord från presskonferensen i fredags.

För Chelseas del är skadelistan som bekant fortsatt lång, Fofana, Chilwell, Lavia, Chalobah, Ugochukwu, och Chukwuemeka missar alla högst troligt det här mötet och även Gusto och Nkunku sägs ha väldigt små chanser till att kunna lira här. Gallagher däremot tillbaka efter avstängning och även Madueke är spelredo här.

Med det sagt så finns det alla anledningar att tro lite extra på Everton här på Goodison Park på söndag, en pinsam insats från Chelseas sida här närmst och trots att de sett piggare ut överlag, så kommer vi inte från det enkla faktum att de var värdelösa i onsdags. Det är alarmerande. Everton (dnb) gillar vi därför skarpt här till 2.16x insatsen hos Betinia, trots en försäkrad etta en bra bit över dubbla degen och det är alldeles för bra för att låta bli.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 120 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.16
Bolag: Betinia (120 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: