speltips tipsmedoss kamil

Speltips Burnley – Liverpool 26/12: 2.55-taggare hos Bethard

Småknepig fight för ett Liverpool som trivs betydligt bättre på Anfield. Dessutom ett Burnley som vaknat till liv här. Spännande!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Poäng i tre av de fem senaste omgångarna för Burnley här nu som såklart ges väldigt små chanser så här på förhand till att rubba på detta Liverpool, men lite hopp och tro finns det i alla fall här inför tisdagens fight på Turf Moor och det tror vi resulterar i att Liverpool åtminstone upplever lite problem här.

Vi vet att Liverpool är riktigt bra den här säsongen och att de även har en Salah som ofta kan avgöra fotbollsmatcher på egen hand, ingredienser som såklart ofta resulterar i att Liverpool till slut vinner den här typen av fighter. 1-1 mot Arsenal här närmst efter just en fin aktion av Salah får oss att fortsatt tro starkt på Klopps mannar, men här får vi samtidigt inte glömma att Liverpool bara har vunnit fyra av nio matcher på resande fot. Inte alls en garanti här borta, inte på något sätt och även det bör kunna ge lite extra energi till hemmalaget.

Vi tänker därför att Burnley i alla fall nätar på tisdag, de har gjort 10 mål på 9 hemmamatcher och är som sagt inne i en bättre period, poängen trillar i alla fall in numer och mål har man också gjort. Två här närmst mot Fulham borta och så mål i fem matcher av sju här på slutet, en bra siffra trots allt som får ett kombinationsspel att kännas spännande här inför mötet på Turf Moor.

Liverpool vinner – mål åt båda håll

Burnley kliver in här i tisdagens fight nästan med bästa möjliga förutsättningar då man endast har ett bekräftat avbräck, Koleosho är definitivt out och Gudmundsson, Cork och Ramsey är tre frågetecken – sägs alla ha okej chanser att komma tillbaka här. Så ett positivt skadeläge för Burnley och det bör kunna betyda att de åtminstone kan upprätthålla nivån från senast på Craven Cottage.

Hos Liverpool ser det en aning mörkare ut rent truppmässigt, Matip, Thiago, Robertson, Jota, Mac Allister, Tsimikas och Bajcetic är alla out och det är ett par tunga avbräck får vi slå fast, även Diaz är ett frågetecken och sägs i dagsläget ha en 50-procentig chans att hinna tillbaka.

Så ett något sargat Liverpool här som kliver in med ovannämnda resultatrad på bortaplan, vi bör kunna utgå från att det här i alla fall inte blir helt enkelt. Därför gillar vi också Liverpool & BLGM – Ja här till superfina 2.55x insatsen hos Bethard, kanonodds då Liverpool bara hållit nollan intakt i två av sina sju senaste fighter. Då dessutom med ett något bättre Burnley här dessutom. 2-1 Liverpool eller 3-1.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.55
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: