speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brommapojkarna – Utsikten 27/11: Avslutar snyggt

Redan avgjort här inför BP – Utsikten på måndag men BP avslutar fint här hemma. Vinner igen.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

7-0 BP på Ruddalens IP i fredags, den största bortavinsten någonsin här i ett kval och det är bara att slå fast att det hela är avgjort, det är knappt så att det här returmötet måste spelas och det tänker vi kan komma att påverka Utsikten mest här. För BP är detta trots allt säsongens sista hemmamatch och inför de egna supportrarna tänker vi att de ändå kommer att vilja bjuda till. Någonstans se till att vinna, och fira allsvenskt spel även under 2024 med fansen.

Och i och med hur det faktiskt såg ut här i fredags så bör vi kunna utgå från att BP åtminstone sätter två mål här på måndag, de saknade tre nyckelspelare senast i Samuel Leach Holm, Oscar Pettersson och Jesper Löfgren som alla tre insjuknade inför match, här bör de vara tillbaka och det är därför bara ett starkare BP vi lär kunna få se här. Utsikten som högst troligt gett upp det här nu, har vi svårt att se ska kunna stå emot här i 90 minuter, ingen motivation alls och självförtroendet någonstans nedkört i botten dessutom.

Vi gillar därför också BP på asianmarknaden här och har hittat en fin lina som även ger en liten försäkring, försäkring av den anledningen att BP redan är klara här och det kan såklart komma att påverka deras insats. Man behöver trots allt inte gå för det här, det kommer vi inte ifrån.

2-0 eller 3-1

Det finns endast en sak Utsikten faktiskt kan göra här, både för sig själva är de skyldiga detta men främst för fansen, att försöka gå för det och åtminstone vinna det här mötet. Och det bör kunna resultera i ett något offensivare Utsikten, 1-0 tidigt bör ändå vara målsättningen här och sen överlag även kanske att Utsikten fokuserar en aning mindre på detaljerna då det trots allt redan är kört. Det är bara mänskligt att det blir så här och det bör kunna påverka deras defensiva förmågor.

Precis som underrubriken antyder tänker vi att BP vinner det här mötet med åtminstone två mål, säsongens sista fight här och detta på hemmaplan och det bör kunna ge spelarna lite extra energi och motivation. Ingen som helst press heller utan det är bara att gå ut och köra, för Utsikten ser det trots allt annorlunda ut, de vill inte ens vara här i Stockholm under måndagen.

Vi testar därför en slant på BP (-1.25 asian handicap) till godkända 1.81 gånger insatsen hos Snabbare, halva insatsen tillbaka ifall BP vinner med uddamålet. Ett jättefint spel här får vi slå fast i och med skillnaden senast. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: