speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Crystal Palace 26/8: Fint värde på Franks mannar

En bit över dubbla degen för det raka spelet på Brentford sticker ut här när Crystal Palace kommer på besök till Brentford Community Stadium. Tack No Account Bet!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

En fin ledning från Brentford här i Premier League får vi konstatera när vi finner de på fyra pinnar och en fjärdeplats i tabellen inför omgång 3 som rullar igång under fredagen. Ett Brentford som lite har räknat borts inför den nya säsongen då bland annat Jansson lämnat och Toney är avstängd ett bra tag framöver, men även har man ställt sig frågan om Frank har det i sig under ytterligare en säsong vilket såklart är en relevant frågeställning.

Vi vågar dock redan nu efter två omgångar konstatera att Frank har det i sig i ytterligare en säsong, Brentford har sett riktigt bra ut här under inledningen och allt talar för att man alltså är minst lika bra som i fjol, om inte bättre. Nu är det som sagt tidigt in men insatserna mot Spurs och Fulham här närmst har stuckit ut kraftigt vill vi påstå, otroligt positiva indikationer i båda de fighterna och här närmst körde man alltså över Fulham på Craven Cottage. 3-0 slutade det mötet vilket innebär att Brentford redan hängt dit fem kassar i PL – bara Brighton har gjort fler.

Vi tänker därför att Brentford bör ha goda möjligheter att vinna här hemma mot Crystal Palace på lördag, Palace som slog Sheffield United borta i premiären och som föll här närmst mot Arsenal på Selhurst Park. Två bra insatser men absolut att vi ser Palace som ett sämre lag än Brentford, de går en tuff säsong till mötes tror vi och vi kan därför inte låta bli det fina värdet som No Account Bet ställer fram här på Brentford.

Allt över dubbla degen är bra

Ivan Toney har vi som sagt varit inne på är avstängd och han kommer att missa alla matcher under hela 2023. Först tillbaka den 16 januari. Dasilva klev samtidigt av banan skadad här senast och väntas bli borta i ungefär tre veckor. Ben Mee är ett frågetecken och det återstår att se ifall han finns med på banan på lördag eller inte. Alltså kan Frank ställa fram exakt samma lag som mot Fulham senast, jättepositivt såklart.

Crystal Palace kommer fortsatt till spel utan Olise, Hughes och Franca, alla out här i minst tre veckor till.

Med det sagt så är det bara att klicka in Brentford som vinnare här till otroligt fina 2.12 gånger pengarna hos No Account Bet, det är ett jättefint värde i och med insatsen mot Fulham här närmst, stämningen på topp och man lirar alltså hemma. Spelvärt ner till 2.00 i vår värld. Vi säger 2-0 eller 2-1 Brentford och att Mbeumo hänger minst en här. Lycka till nu och har ni ännu inte lirat hos No Account Bet, väntar alltså 100% upp till 2000 kr på er via länken precis här nedanför.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.12
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: