speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bournemouth – Luton 16/12: Odds tips till 1.80x

Befogad favorit i Bournemouth här inför lördagens fight mot Luton men vi stänger inte dörren helt för gästerna. De är lite på gång och gjort en del mål här på slutet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Positiv stämning här i båda läger bör vi ändå kunna utgå från när ett riktigt formstarkt Bournemouth agerar värd och ett Luton som stått för bra insatser här på slutet tittar förbi. Just gästerna här med en ny fin insats mot Manchester City efter 4-3-förlusten mot Arsenal, absolut att det har stärkt kollektivet och gett de både hopp och tro om att de faktiskt kan lira kvar i Premier League även nästa säsong. För kan man göra fyra mål i de två matcherna och stå upp så pass bra så kan man såklart vinna fotbollsmatcher i Premier League och även fastän vi möjligtvis själva är inne på att det blir tufft för Luton det här framöver, så räknar vi i alla fall med att de kliver in här med en positiv stämning i laget och med en stor tro om att pinnar är möjligt här på Vitality Stadium.

Det är dock en jättetuff uppgift som väntar här för Lutons del, de ställs mot ett lag som flyger just nu och som vunnit fyra av sina fem senaste matcher i Premier League. Ett otroligt här lite från ingenstans får vi väl ändå slå fast, tuff, tuff start på säsongen och egentligen en jättesvag höst hela vägen fram till den 11 november, men nu har det uppenbarligen lossnat och laget visar nu vilken potential man verkligen haft hela tiden.

Bournemouth slog som bekant United här närmst på Old Trafford med 3-0 och slog Palace i omgången innan med 2-0 på Selhurst Park. Kryss mot Villa innan dess och så vinster över Sheffield och Newcastle, Bournemouth har gjort 12 mål på sina 5 senaste matcher och det är väl därför ändå rimligt att Bethard betalar 1.50x för det raka spelet på hemmalaget, en befogad favorit trots allt och även en mycket väntad sådan, vi vänder oss därför till en annan marknaden i jakten på värde här. Luton har börjat göra en del mål och detta mot väldigt tufft motstånd, vi tänker därför att de rimligtvis även här hittar nätet. Sen är det så att vi heller inte kommer ifrån att Bournemouth närmar sig ett baklängesmål, de har hållit nollan intakt nu i 180 minuter och försvaret är verkligen inte wow – Bournemouth ett av de lagen som släppt in mest mål i PL den här säsongen. Mål åt båda håll!

Bournemouth 2-1 eller 3-1

Hemmalaget kliver in här i lördagens fight fortsatt med Adams, Scott, Kelly, Aarons, Traore, Fredericks, Marcondes och Randolph out, en lång lista vilket aldrig såklart är optimalt men uppenbarligen även en hanterbar situation för laget och det här är dessutom namn som varit out sedan tidigare. Inga nya avbräck sedan sist alltså.

För Lutons del är Woodrow, Potts, Nakamba (avstängd) och Burke alla definitivt out här men viktige Issa Kabore är tillbaka efter att ha missat mötet mot Man City – han tillhör City och fick därför inte lira den matchen. Osho ett litet frågetecken här och därmed osäker till spel.

Så okej förutsättningar för detta Luton som nästan kan forma starkaste möjliga lag, ingen Nakamba men ett mål bör man kunna göra även utan honom på banan känner vi. Mål mot City här närmst som sagt, tre mot Arsenal innan dess och så har Luton alltså gjort minst ett mål i sju av sina åtta senaste matcher i PL. Siffrorna talar sitt tydliga språk här och vi gillar som sagt därför BLGM – Ja till 1.80x insatsen hos Bethard mycket här, finns exempelvis hos 10Bet till 1.72x och vi måste därför testa det här värdet. 1.80 är jättebra.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: