speltips tipsmedoss kamil

Speltips Belgien – Sverige 16/10: Odds från målmarknaden

Oavsett utfall i Azerbajdzjan – Österrike, räknar vi med att få se en öppen match här i Bryssel på måndag. Mål åt båda håll ett rimligt utfall.

Supererbjudande inför kvällens fight hos Nya Expekt: Matchat gratisspel upp till 1500 kr + 250 kr bet builder på Belgien – Sverige. Läs mer här!

Twitter Facebook

Här handlar det såklart till stor del om resultatet i 18:00-matchen mellan Azerbajdzjan – Österrike då Österrike vid vinst är klara för spel i EM i Tyskland nästa år och Sverige då definitivt är out. Mycket talar för det utfallet, det kommer vi inte ifrån men oavsett vad, som Kulusevski sa det, så är det alltid en ära att kliva ut på banan och representera Sverige och här väntar trots allt en häftig uppgift i ett Belgien i Bryssel, vilket bör kunna motivera laget oavsett om de spelar om ett avancemang eller inte.

Sverige är dessutom ett lag som allt som oftast garanterar ett gediget jobb, en unik lojalitet får vi ändå slå fast och det är man även skyldiga fansen här och det brukar man vara väl införstådda i – att oavsett vad, är arbetet nummer ett. Vi tänker därför att Sverige ger Belgien en ordentlig match oavsett utfall i Baku, vinner Österrike blir pressen betydligt mindre här dessutom och det tror vi bara ännu mer talar för ett avslappnat och bättre Sverige, ett Sverige som bör kunna såra ett Belgien som redan är klara för EM 2024.

Det är dessutom så att Belgien haft stora problem rent defensivt, vi minns väl alla VM och är väl medvetna om hur stor spelaromsättningen faktiskt varit i de bakre delen och det är absolut så att Belgien är åtminstone en nivå sämre sett till defensiven. VM var en tydlig indikation på det och vi var även här närmst inne på att Belgien skulle släppa till en del bakåt mot Österrike, och så blev det också. 3-2 slutade det mötet och därför bör även Sverige kunna såra Belgien åtminstone vid ett tillfälle på måndag, ingen Isak men Kulu, Karlsson och Gyökeres lär kunna sprida lite oro trots allt.

Odds tips till 1.86x 

Ska vi lita på media i Belgien kommer vi att få se följande keeper och backlinje här på måndag, Sels; Castagne, Faes, Vertonghen och Theate och här är det bara att konstatera att vi inte direkt har att göra med en världsklass-mur. Absolut inte. Tedesco väntas dessutom rotera en aning här då avancemanget trots allt är säkrat och i och med att man inte alls har så mycket tid som tränare för ett landslag, så lär Tedesco utnyttja det tillfället. Det talar minst sagt för en mer öppen matchbild än i vanliga fall.

BLGM – Ja tycker vi därför om skarpt här till 1.86 gånger pengarna hos Casumo, visst talar Isak out kanske emot det en aning men vi gillar Sveriges offensiv och nu när pressen är borta bör det kunna släppa en aning. Tre baljor här närmst mot Moldavien där Jesper Karlsson stod för 2+1 och Gyökeres går fint i Portugal, Kulu toppar samtidigt PL med sitt Spurs och visst ska den här offensiven kunna såra ett redan färdigt Belgien?

Målspelet därför ett superfint spel härifrån säger vi, 2-1 Belgien eller 3-1. 

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.86
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: