speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bayern München – Köpenhamn 29/11: Klasskillnad

Bayern München har gjort 28 mål på sina 6 senaste matcher på Allianz Arena. I snitt 4.67 mål/match. Storvinst är att vänta när FCK tittar förbi – trots förutsättningarna.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Bayern München är som bekant klara för vidare spel här i Champions League då de står på full pott efter fyra spelade omgångar och har förkrossande åtta poäng ner till närmsta motstånd i just FCK. FCK först på fyra poäng alltså och detsamma gäller Galatasaray och så har vi gruppjumbon Manchester United på tre poäng.

Så ser förutsättningar ut här inför onsdagens fighter rent poängmässigt och här är det därför bara att direkt slå fast att FCK, i alla fall har motivationen på sin sida. Och det brukar som bekant kallas motivation slår klass, men i det här fallet har vi väldigt svårt att se att den detaljen ska få det hela att väga över för FCK:s del, de har säsongens tuffaste uppgift framför sig här på Allianz Arena och det slår vi fast trots att Bayern alltså inte har något att spela för här längre.

Utan vi konstaterar istället att Bayern München faktiskt bara kan må bra av att lira en fight utan någon som helst press här på hemmaplan, även det ett livsfarligt Bayern och kanske till och med farligare här då de kommer att vara något mer raka. Får de in 1-0 tidigt kan det mycket väl rinna iväg det här, för vi vet hur pass formstarka Kane och Sane är just nu och vi vet även att en lirare som Kane aldrig är nöjd. Han jagar en skytteligaseger i CL och kommer inte alls vara nöjd med ett mål eller två, utan vi räknar med att Bayern, i vanlig ordning kör på och FCK har vi därför väldigt svårt att se ska klara av att stå emot här på Allianz Arena. Minst 3-0 säger vi.

Odds från asianmarknaden

Jamal Musiala, Matthijs de Ligt, Buchmann och Marusic är alla fyra definitivt out här för Bayern München men resten av truppen är intakt vilket vi får konstatera är goda förutsättningar ändå. Högst troligt, enligt rapporter från Tyskland får vi därför se följande manskap på banan från start;
Neuer; Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies; Goretzka, Kimmich; Gnabry, Muller, Sane; Kane

En helt okej elva här från Tuchels sida och ett lag som alltså gjort 28 mål på sina 6 senaste matcher här på Allianz Arena, tre ska man därför bara hänga här mot ett FCK på hemmaplan.

Vi klickar därför också in Bayern München (-2 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger – till mycket trevliga 1.97x insatsen hos spelbolaget Casumo. 2-0 eller 3-1 blir det minst här i alla fall, det är vi helt övertygade om. Vi får inte glömma att Bayern har vunnit 26 av sina 27 senaste gruppspelsmatcher här Champions League, de gör alltid jobbet och kommer därför även att göra det här. Som oftast är de alltså redan klara här inför omgång 5 och 6, men trots detta den mäktiga statistiken. 3-0! Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.97
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: