speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Porto 28/11: Tillknäppt gruppfinal

Porto ska absolut inte underskattas här utan de har alla anledningar att gå för det mot ett Barca som inte alls varit på topp under de senaste veckorna. Spännande fight!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Barcelona kommer här närmst i helgen från ett poängtapp mot Rayo Vallecano på bortaplan och det var någonstans ett väntat utfall får vi slå fast, vi var inne på 1X i det mötet på förhand och det spelet satt fint och här på tisdag räknar vi ännu en gång med att Barca får det jobbigt i jakten på tre poäng.

För Barca har inte alls kommit upp i nivå under de senaste veckorna och månaderna, utan ja, de infinner sig i topp av La Liga tillsammans med Real, Atletico och Girona men faktum är att ligan är svag i år och att Barca absolut allt annat än imponerat. Det måste vi ändå slå fast, de har dessutom avgjort många matcher i La Liga väldigt sent och har väldigt ofta varit illa ute, mötet mot Shakhtar här närmst i Champions League bekräftar trots allt ett och annat. Förlust där för Barca, som nu är en aning illa ute här inför tisdagens fight mot Porto. Förlorar man den här matchen samtidigt som Shakhtar slår Royal Antwerp hemma, ja då står man på exakt lika många poäng som den ukrainska storklubben med en match kvar att spela.

Porto har därför alla anledningar att tro på samtliga tre pinnar här på tisdag, och det är vi helt övertygade om att de också gör. De kliver in här med siktet inställt på alla pinnar och kommer att försöka nå det målet här via ett starkt försvarsspel, för detta Porto är lite av det gamla Atletico Madrid, de är otroligt disciplinerade i defensiven och släpper in väldigt få mål, ett otroligt tufft lag att möta och ett Barca som haft en del problem i offensiven, kommer inte att ha det lätt här. Vi räknar med att de får slita ordentligt i jakten på ett ledningsmål. Dessutom vet vi att Porto är jättenöjda så länge det står 0-0 här och det passar portugiserna alldeles utmärkt, förutsättningar de faktiskt älskar – blott 11 insläppta mål på 15 matcher den här säsongen.

Underspelet intressant

Marc-Andre ter Stegen är out här igen för Barcelonas del vilket innebär att Xavi lär fortsätta med Inaki Pena i målet, dessutom vet vi att Gavi är out och blir detta under en längre tid vilket faktiskt, för den neutrala fotbollssupportern bara är sorgligt. Väldigt tungt för Barca såklart, som alltså aldrig ser ut att få ställa fram mittfältet De Jong, Pedri och Gavi. Bortser vi dock från Gavi och ter Stegen så ser skadeläget numer okej ut då alla ser ut att vara tillgängliga här – Sergi Roberto är tillbaka och sägs vara spelredo.

För Portos del missar Marcano, Portugal, Veron och Jaime det här mötet på grund av skada, alltså kan man ställa fram exakt samma lag som besegrade Royal Antwerp här senast i Champions League. Det starkaste möjliga laget.

Med det sagt så är vi alltså inne på att Porto kommer att stå upp bra här och att ett Barca som bara har gjort ett mål eller färre i en och samma match, i fyra av sina fem senaste matcher, kommer att få det kämpigt framåt. 1-0 Barca senast i Portugal, vi säger samma utfall här i Barcelona. 1-0 åt något håll eller kanske till och med 0-0. 1-1 har vi även råd med då vi kör under 2.5 mål här till mycket fina 2.16 gånger insatsen hos nya expekt! Kalasvärde. Inget målkalas här inte, och har ni ännu inte ett konto hos nya expekt väntar uppåt mot 1500 kr gratisspel på er via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.16
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: