speltips tipsmedoss kamil

Speltips Aston Villa – Sheffield United 22/12: Logiskt utfall här

Seriens bästa lag sett till hemmafacit, Aston Villa ställs mot Premier Leagues svagaste lag – sett till alla plan. Blir precis som man tror här, Villa vinner tryggt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS LEOVEGAS 

Twitter Facebook

Aston Villas hemmafacit talar för sig självt här och det är bara att ännu en gång slå fast att egentligen allt talar för att de vinner fredagens fight här mot tabelljumbon Sheffield United. Någon gång kommer sviten att brytas såklart men vi har otroligt svårt att se att det ska hända här, även fastän vi rent logiskt nu snabbt närmar oss det där första tappet på väldigt lång tid.

Men än så länge alltså tycker vi att det är en bra idé att backa favoriten här på Villa Park, inget direkt värde på 1×2-marknaden såklart men oddset blir ändå snabbt intressant på asianmarknaden. Ingen jättehög lina för att närma sig dubbla degen och här har vi ändå alla anledningar att faktiskt tro att Sheffield släpper in en del mål.

Tabelljumbon Sheffield, först och främst med blott åtta pinnar på kontot, 2 vinster, 2 kryss och 13 förluster lyder alltså facit här inför omgång 18 och då är de dessutom seriens överlägset sämsta gäng just här på bortaplan med blott en ihopspelad pinne. 22 insläppta mål dessutom, vilket alltså betyder att de nästan släpper in tre mål per spelad match. Så 3-0 bör väl ändå Aston Villa kunna vinna med här? För ingenting talar direkt för att en förändring är på G för Sheffield, de mår inget bra och räcker tydligt inte till för spel i Englands högstaliga. Klasskillnad här på fredag helt enkelt.

Vinner med tre bollar?

Aston Villa kliver in i fredagens fight med Buendia, Mings, Olsen, Traore, Kamara och Pau Torres out som det ser ut i dagsläget, två tunga avbräck här i Kamara som är avstängd och Pau Torres som är skadad men absolut att det är en hanterbar situation när den här typen av motstånd tittar förbi. Annorlunda vore det såklart mot ett Arsenal eller Man City, men här räknar vi med att Aston Villa löser uppgiften ändå.

Sheffield United får samtidigt klara sig utan Basham, Norrington-Davies, Egan, Davies, Jebbison och Brewster. Jack Robinson tillbaka här efter avstängning dock.

Aston Villa (-2 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger för Villa – ett mycket bra spel härifrån, betalar 1.97x insatsen hos LeoVegas och det måste bara testas. Vi hade räknat med 1.90 här i alla fall då vi ändå är bra försäkrade. 2-0 minst ska Villa bara lösa här hemma mot det här uddlösa motståndet, Sheffield gör knappt mål och snittar mer exakt 0.50 mål/match här borta. Vi ser verkligen det bli åka av här. Villa är just så bra idag. Vi ska även nämna att LeoVegas har en ny licens, vilket innebär att ALLA – sedan den 5 december – kan ta del av deras välkomstbonus (100 kr freebet) via länken precis här nedanför. Underbart. Och lycka till ifall ni hakar på här, 3-0 säger vi!

RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.97
Bolag: LeoVegas (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: