speltips tipsmedoss kamil

Speltips Aston Villa – Burnley 30/12: Givet spel

Att Aston Villa skulle börja skaka lite kom inte som en överraskning, bara logiskt att det hela jämnar ut sig för deras del – oavsett hur bra de faktiskt är. Men här mot Burnley, vinner de.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Aston Villa med en missräkning här på Villa Park senast när de tappade två pinnar mot Sheffield United och det får man väl ändå konstatera var en rejäl överraskning, enbart vinster i PL fram till dess här hemma och så ett tapp mot tabelljumbon, stor besvikelse såklart i Villa-lägret och ännu större blev det alltså här när man tappade tre pinnar mot United på Old Trafford – efter att ha haft en 2-0-ledning intakt.

Så två raka poängtapp här inför lördagens fight mot Burnley för Aston Villa, det tror vi bara resulterar i att man tar sig i kragen nu och vi ser alltså inte ytterligare ett tapp här, utan motståndet är så pass svagt och därför lär hemmalaget bara köra över Burnley. Det kan däremot komma att bli lite låst här inledningsvis, 0-0 30 minuter in är ingen omöjlighet i och med den ”skakiga” formen, men absolut att Aston Villa vinner det här mötet sett till över 90 minuter. Skillnaden är alldeles för stor för att Burnley ska kunna stå emot hela matchen på Villa Park.

Burnley har vi trots allt fått bekanta oss med nu under en längre tid och det är bara att slå fast att de inte räcker till hela vägen, 14 förluster av 19 möjliga och ny förlust här närmst vilket innebär att man är tillbaka på förlustspåret igen efter att ha vunnit en fight. Till och med ett Luton har en stark period här nu och Burnley har inte riktigt haft samma typ av momentum, kanske kommer det senare men just nu är det bara att slå fast att man faktiskt är storfavorit till att åka ur PL. De har inte riktigt vid något tillfälle visat att de faktiskt har det som krävs. Vi räknar därför också med att Aston Villa vinner tryggt här.

Odds från asianmarknaden

Buendia, Mings, Digne, Olsen, Tielemans, Kamara, Cash och Traore missar alla lördagens fight för Aston Villa och det är såklart ett långt från optimalt skadeläge Emery har att göra med här, men absolut att de ska klara sig utan en Kamara i en fight mot Burnley på Villa Park. Även Cash och Tielemans. De offensiva krafterna är tillgängliga och det är just där uppe i banan som bollen främst kommer att vara. Därför en hanterbar situation här för hemmalaget.

Burnley har fortsatt Koleosho och Cork out här på lördag men resten av truppen är intakt och det är fina förutsättningar får vi slå fast, Burnley med just ett bra skadeläge nästan hela tiden men trots det uteblir de positiva resultaten eller bättre perioder. Nästan alla lag har lidit stort på den här fronten och hanterat situationen bra, bara en tydlig bekräftelse på att Burnley faktiskt har stora problem. Direkt svaga.

Aston Villa ska därför bara slå det här gänget, 2-0 eller 3-1 säger vi och klickar in dem på asianmarknaden då värdet är överraskande bra. Villa (-1.5 asian handicap) betalar 1.97x insatsen hos nya expekt och är även värd en större slant, stor skillnad och vi är inte allt för oroliga över Villas kollaps på Old Trafford. Enbart mer revanschsugna här.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.97
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: