speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Manchester United 3/9: Premier League bjuder till!

Alla blickar mot Emirates Stadium här vid 17:30 på söndag när Arsenal och Manchester United ryker ihop! Vi har rekat och ni hittar allt inför här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS WILLIAM HILL 

Twitter Facebook

En underbar tillställning här i London som någonstans ändå blir huvudfokuset här på söndag, stormatch på alla sätt och vis och även superspännande förutsättningar i och med att status på Arsenal är en aning oklar efter de inledande omgångarna och att Man United även de åkt på oväntade smällar. 2-0 mot Spurs exempelvis och så här närmst låg de alltså under mot Forest med 2-0 på Old Trafford innan de vände och vann.

Så det är ett jäkla test för de båda lagen det här, det får vi konstatera men det är just hemmalaget och Arsenal som väntat kliver in här som stora och klara favoriter. Runt 1.75x för det raka spelet på Arsenal hos William Hill just nu och det talar sitt tydliga språk, pressen ligger på Arteta och Arsenal och här förväntar sig många, inklusive oss att de nu växlar upp på riktigt. Det borde vi ändå kunna utgå från.

Arteta har dock haft många olika ideér så här under inledningen och det är en liten oro här inför söndagen såklart, vi tänker dock att han någonstans går tillbaka till grundideérna i en såhär pass viktig match och att han sätter sitt experimenterande lite på paus här. Allt annat vore konstigt känner vi då ett nederlag här för Arsenal vore förödande, det är de som är tänkta att utmana Manchester City trots allt och placerar man sig fem pinnar bakom efter fyra spelade omgångar, ja då blir det tufft sen. Det gäller därför att slå Manchester United på söndag.

Arsenal löser det

Arsenal kliver in i söndagens stormöte endast med Timber och Elneny uppsatta på en skadelista och det får vi konstatera är riktigt fina förutsättningar, Jesus är tillbaka och Nketiah sägs även han vara frisk och redo att hoppa in ifall det behövs. Så lite det gamla Arsenal på något sätt förväntar vi oss att se här, ett lag som tydligt visar att det är de som bestämmer här på Emirates och att de just kommer upp i den där höga nivån lite tack vare att det stundar ett möte av den här kalibern. En källa till ordentligt med motivation trots allt. Inget Forest, Palace eller Fulham.

Shaw, Mount, Varane, Malacia och Diallo är samtidigt alla out för Manchester United här och det här svider ändå, Varane out är ett stort avbräck nu när defensiven sett svajig ut trots allt. Hojlund är dock spelredo och väntas göra sin debut här men det förväntar vi oss inte räddar United på söndag.

Arsenal vinner det här hemmamötet och gör detta med hjälp av minst två tre mål, vi tänker att det kommer att bli en del mål överlag också och vi gillar därför det raka spelet på Arsenal + över 2.5 mål till höga 2.35 gånger pengarna hos William Hill. Mycket kvalité längst upp i banan hos båda lagen och så har de sett långt från 100-procentiga ut i försvaret – 2-1 Arsenal eller 3-1.

RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 500 KR FREEBET 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 & över 2.5 mål
Odds: 2.35
Bolag: William Hill (500 kr freebet)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: