speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Lens 29/11: UEFA Champions League

Speltips, odds och allt inför onsdagens CL-fight mellan Arsenal och Lens den 29 november. Avspark vid 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Arsenal i förarsätet här i Champions League med just Lens, PSV och sen Sevilla bakom sig och detta dessutom med fyra pinnar ner till närmsta motstånd. Allt talar för att de såklart kommer att ta sig vidare härifrån relativt tryggt och vi utgår alltså från att de säkrar det avancemanget just här. Att de tar revansch på detta Lens och vinner på onsdag.

För Lens slog alltså Arsenal hemma i Frankrike i oktober månad, 2-1 skrevs slutresultatet till i den matchen men här hemma på Emirates Stadium är det bara att slå fast att det råder andra förutsättningar. Arsenal har vunnit sju av nio matcher på hemmaplan den här säsongen med PL och CL inräknat, och är dessutom obesegrade här under säsongen 23/24. Övertygande siffror och vi har därför även väldigt svårt att se att Lens ska räcka till här.

Lens har dock fått upp farten rejält i Ligue 1 och vi vet sedan i fjol att det här är ett lag med en defensiv intakt, det bör kunna tala för att man står upp relativt bra åtminstone. De släppte bara in 29 mål i Ligue 1 i fjol och var bäst i serien med den siffran, dessutom bara 4 förluster av 38 möjliga. I år ser vi ett liknande Lens, ett lag som nu när de kommit igång vägrar släppa in mål och som samtidigt gör väldigt få framåt. Lite som Nice – fast något sämre får vi ändå konstatera. Vi tänker därför att Lens inte kommer att göra bort sig här, utan de är väldigt nöjda så länge det står 0-0 och där är de starka. Arsenal som inte direkt sett 100-procentiga ut, kommer därför att få kämpa här.

Kombinationsspel till 2.20x insatsen

Partey, Timber, Vieira och Smith Rowe är Arsenals fyra enda avbräck inför onsdagens fight och det innebär att Raya gör comeback här, fick som bekant inte lira mot Brentford här i helgen som han ägs av. Goda förutsättningar får vi slå fast för Arsenal, som kommer att ställa fram ett starkt lag här i jakten på avancemanget. Gabriel Jesus att göra mål här till 2.28x ett trevligt spel – brassen har varit fin här i CL (tre mål på tre matcher).

För Lens del missar Morgan Guilavogui, Machado, Cabot och Farinez det här mötet men goda nyheter är i alla fall att Kevin Danso ser ut att vara tillbaka här, mittbacken sägs kliva in direkt från start och det får vi slå fast är en viktig pusselbit. Ordinarie mittback trots allt och en ledare i det här laget.

Med det sagt så är försvaret på plats hos detta Lens rent truppmässigt och det är en viktig förutsättning inför onsdagen, Arsenal & under 3.5 mål till 2.20x insatsen hos Snabbare gillar vi därför mycket här då vi verkligen har svårt att se att resultatet sticker iväg. Arsenal vid 2-0 dessutom väldigt nöjda då spelschemat är otroligt intensivt framöver. 2-0, max 3-0! Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: