sociala medier facebook

Dagens dubbel 3/12: 5.51x insatsen hos nya expekt

Fokus på Aston Villa och Bayer Leverkusen här under söndagen när vi formar dagens dubbel hos nya expekt!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Aston Villa till en bit över dubbla degen här borta mot Bournemouth och det är ett värde som sticker ut, visst är Emerys gubbar bättre på Villa Park och det är även där de radar upp vinst efter vinst, och vid det här laget har de nog även slagit något slags i och med åtta vinster av åtta möjliga, men man når samtidigt ingen tredjeplats i PL, med blott två pinnar upp till Arsenal (inför omgång 14), enbart via ett starkt hemmaspel. Formen överlag är jättefin med fyra raka vinster och sju vinster på de åtta senaste matcherna sett till alla tävlingar, även två vinster här på resande fot på de tre senaste.

Bournemouth må ha vunnit två raka matcher i Premier League och kan mycket väl orsaka problem för Villa, men i det långa loppet bör Villa stå starkare sett till 90 minuter. De slåss för en förstaplats i PL och skadeläget ser bra ut, 2.04x insatsen för det raka spelet är därför också riktigt bra värde.

Bournemouth kommer till spel här utan Adams, Aarons, Scott, Kelly, Fredericks, Marcondes och Randolph. För Villas del saknas Buendia, Mings, Kamara och Traore. Ollie Watkins ett frågetecken men har fortsatt en möjlighet att lira här.

Bayer Leverkusen vinner en målrik fight

Bayer Leverkusen ställs mot Dortmund här på hemmaplan och här känns det rimligt att välja Alonsos gubbar i och med formen de är inne i, de är det bättre laget här och Dortmund har dessutom haft en del problem under de senaste veckorna. Främst på bortaplan dessutom.

Vi tänker därför att Bayer Leverkusen vinner det här mötet men att det samtidigt blir en målglad fight vi bjuds på, så brukar det se ut när dessa lag står på banan och över 3.5 mål gillar vi därför skarpt här. Det i kombination med det raka spelet på Leverkusen betalar höga 2.70x insatsen och bildar en superfin dubbel här till fina 5.51x insatsen hos nya expekt. Vi tänker 3-1 eller 3-2 här då vi aldrig riktigt kan stänga dörren för en Dortmund-offensiv, de kommer att skapa målchanser här och minst ett mål räknar vi därför med att de gör. Leverkusen är samtidigt en målgaranti med ett målsnitt som landar en bit över 3.00 mål. Dessutom har de som bekant vunnit 11 av 12 ligamatcher den här säsongen – fem av fem möjliga vinster i Europa League dessutom. Leverkusen drar det längsta strået här, de är för bra i dagsläget för att Dortmund ska få omkull dem.

Lotka, Nmecha och Duranville definitivt out här för gästerna och Arthur saknas hos hemmalaget. Frågetecken på Wirtz här hos Leverkusen samtidigt som Sule, Bensebaini och Özcan även de är osäkra till spel för Dortmund.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Aston Villa & Bayer Leverkusen + över 3.5 mål
Odds: 5.51
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: