sociala medier facebook

Dagens dubbel 26/11: 5.03x insatsen hos speljätten Casumo

Nice och Frosinone i fokus här när vi formar dagens bästa dubbel hos Casumo. En bit över 5.00x insatsen här!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Tabelltvåan Nice fortsatt med noll förluster på kontot här i Ligue 1 inför omgång 13, ett lag som bara släppt in fyra mål den här säsongen och som i alla fall i dagsläget ser ut som det laget som har mest på plats för att utmana PSG om ett ligaguld. Monaco är bra men rent defensivt tycker vi de brister och vi slår därmed fast att det är just Nice som kommer att ge PSG en match här framöver.

Toulouse hemma känner vi därför bara ska resultera i en trygg vinst för Nice här, 1.53x insatsen för det raka spelet talar även sitt tydliga språk och bekräftar någonstans den stora skillnaden. Toulouse först på 14:e plats i tabellen med blott 2(!) vinster 12 omgångar in. Dessutom har de ett målsnitt här på bortaplan som lyder 0.71 mål/match.

Vi gillar därför Nice & under 3.5 mål, Nice har löst linan i 11(!) av 12 ligamatcher den här säsongen och bara mötet mot PSG (3-2-vinst för Nice) resulterade alltså i fler mål än två. Det talar sytt tydliga språk, 2-0, max 3-0 säger vi inför söndagens fight och 2.07x konstaterar vi samtidigt är ett drömvärde. Nice har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och Toulouse har noterats för fem raka poängtapp i Ligue 1. Tydligt!

Ett hemmastarkt Frosinone

Frosinone har fått en jättefin start på Serie A-säsongen och infinner sig bland de 12 främsta i tabellen efter 12 spelade omgångar, och det får vi konstatera är något av en överraskning här då man på förhand var tänkta att någonstans slåss för sin överlevnad i Italiens högstaliga. Så kan det mycket väl bli fortfarande, säsongen är ung och det krävs inte alls mycket för att de ska ramla ner ett par tabellplaceringar, men än så länge, när de ställs mot den här typen av motstånd, Genoa i det här fallet, så bör vi kunna utgå från att de kommer att vara med i samtliga 90 minuter.

För Genoa är ett av seriens svagaste lag sett till bortatabellen, de har förlorat fyra av sex matcher här och bara gjort fyra mål. Frosinone står samtidigt på fyra vinster av sex möjliga och är därför just nu ligans femte starkaste lag sett till hemmatabellen. 12 mål på 6 matcher dessutom, det känns extra betryggande här och får 2.40x att sticka ut ordentligt tycker vi. 2.40x för det raka spelet på ett gäng som vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher, noll förluster och det innebär 13 pinnar av 15 möjliga. Det är övertygande siffror.

Vi klickar därför in det raka spelet här, allt över 2.20x måste testas i vår värld, trots att Frosinones takt lär bli en aning långsammare här framöver och sett till hela säsongen. Just nu är självförtroendet trots allt på topp och Genoa hemma ska därför kunna resultera i en trea.

Två spel här som tillsammans alltså betalar finfina 5.03x insatsen hos Casumo, vi gillar den här dubbeln mycket och vill även lyfta Casumos härliga deal som ni låser upp via länken här nedanför. 100 kr freebet väntar på alla nya kunder (vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav). Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREEBET

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Nice + under 3.5 mål & Frosinone
Odds: 5.03
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: