sociala medier facebook

Dagens dubbel 2/12: 5.74x insatsen hos Casumo

Everton och Real Sociedad i fokus här när vi formar dagens bästa dubbel hos Casumo. En bit över 5.00x insatsen!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Dagens dubbel från i söndags i förra veckan satt fint till en bit över 5.00x insatsen och vi hoppas kunna upprepa bedriften här när vi jobbar in Everton och Real Sociedad på lördag. Matchstart i första mötet är 18:30 och Real Sociedad lirar mot Osasuna vid 21:00.

Och här tycker vi alltså om värdet på Everton mycket inför Nottingham borta, en tuff bortafight såklart då Nottingham överlag varit bra på City Ground, och en jämn fight är därför även att vänta. Men sett till över 90, bör Everton kunna få till ett avgörande ändå, de skapar mycket målchanser och här närmst mot United gjorde man precis samma sak, man vann xG-fighten (2.47-2.22) på Goodison Park och vore det inte för Garnachos drömträff vore slutresultatet ett annat. Det är vi helt övertygade om.

Bra period dessutom för Everton här inför United, tre vinster av fyra möjliga och obesegrade under den aktuella perioden, vi testar därför Everton här till 2.45x insatsen hos Casumo, superfint odds i en dubbel och bra värde då vi räknar med att Everton är med här under alla 90 minuter. Sen ska det även nämnas att Nottingham har förlorat tre av sina fyra senaste fighter här i PL och att de dessutom släppt in tre mål, i samtliga de tre förlustmatcherna. Addera därtill att de bara vunnit en match sedan den 2 september. Everton vinner!

Real Sociedad vinner i Pamplona

Real Sociedad är klara för vidare spel i Champions League samtidigt som de infinner sig bland de sex främsta här i La Liga-tabellen, det är bara att lyfta på hatten för Alguacil som gjort ett enastående jobb i klubben, och de blir alltså bara bättre och bättre för varje vecka som passerar.

Sociedad fick en svag start på säsongen men har nu fått ordning på saker och ting, de kliver in här i lördagens möte med blott ett nederlag på de nio senaste matcherna. Det nederlaget inkasserade man dessutom mot Barcelona och detta dessutom efter att ha varit det bättre laget i matchen. De har även totalt sett bara förlorat tre matcher under säsongen 23/24, mot Real Madrid, Atletico Madrid och just Barca och det säger mycket tycker vi. Ett lag att räkna med det här, de toppar CL-gruppen före Inter med en bättre målskillnad än fjolårets CL-finalist och därför tycker vi även värdet på dem är superspännande här.

Visst är Osasuna en tuff bortafight men det ska nämnas att Osasuna har en jättejobbig säsong i år, de infinner sig först på en 14:e plats i tabellen med 8 förluster av 14 möjliga. Dessutom har de släppt in jättemycket mål den här säsongen, ett lag som inte går att känna igen sett till tidigare säsonger och faktum är det bara ser värre och värre ut för deras del. De har nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher och bara plockat en pinne i La Liga sedan den 20 oktober. Vi måste därför bara klicka in Sociedad som vinnare här till 2.25x insatsen, de lirade hemma här i CL senast och resan till Pamplona här är även kort, vi bör därför kunna få se ett piggt Sociedad här och är de detta, ska de bara vinna den här matchen.

Everton plus Real Sociedad betalar 5.74x insatsen hos Casumo och blir vår dubbel här under lördagen, 1-0 Everton och så 1-0 Real Sociedad här senare under lördagskvällen. Tight blir det, men här finns alla anledningar att haka på. Missa heller inte Casumos fina välkomstbonus via länken här nedanför, 100 kr freebet finns att hämta. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREEBET

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Everton & Real Sociedad
Odds: 5.74
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: