europatipset tips

Europatipset 6/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 49. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:29.

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i december månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset med matcher från Premier League här mitt i veckan vilket givetvis alltid uppskattas lite extra, hela sex matcher hittar dessutom in på kupongen och så har vi även lite fotboll från Frankrike, Tyskland, och bland annat Europa League där ett möte släpat efter – Villarreal tar sig an Maccabi Haifa på hemmaplan. Även Coppa Italia och skotsk fotboll på menyn och det är bara att konstatera att vi har en minst sagt fin kupong framför oss, stor underhållning men även superfina möjligheter i bland annat match nummer 2, 4, 6 och 11! Lycka till!

2. Veckans skräll: Manchester City tappar poäng
4. Veckans drag: Palace vinner inte

5. Veckans bank: Liverpool

europatipset spelförslag 6 december

TILL EUROPATIPSET

1. Manchester United – Chelsea, X2

Rimligt att strecka från höger här någonstans då Chelsea är på G och Manchester United inte alls sett bra ut, jämn streckfördelning däremot men här väntar vi oss att United står som favorit inför spelstopp. X2 känns ok!

2. Aston Villa – Manchester City, 1X

Manchester City en favorit att fälla här då de lär närma sig 65-70%, vi alla känner till Villas facit här hemma och 1X måste därför testas – Villa till under 15% i skrivande stund. Vi kör! Man City absolut mänskliga just nu och långt från på samma nivå som under våren i fjol.

3. Brighton – Brentford, 1X

Ett kryss som ska med här när Brighton streckas högt mot ett stabilt Brentford, det vore inte alls överraskande att se en jämn match här men förlora, bör ändå inte Brighton göra här. Vi ser 1X som heltäckande, känns mycket bra.

4. Crystal Palace – Bournemouth, X2

Läge att börja strecka från höger här i match nummer 4 när ett formsvagt Palace agerar värd och klar favorit, streckas närmre 55% här och har inte alls kommit upp i nivå här under de senaste veckorna. Förlust mot bland annat Luton och Everton. Bournemouth samtidigt på G med vinst över Newcastle och ett kryss här närmst mot Aston Villa. X2 klickas in!

5. Sheffield United – Liverpool, 2

Sheffield United mår inget bra just nu och vi kan verkligen inte se de göra match av det här, Liverpool är för bra och ska bara vinna här. Trots spel på bortaplan. Spiken given säger vi hela vägen upp till 95%.

6. Fulham – Nottingham Forest, 1

Fulhams offensiv har kommit igång ordentligt under de senaste veckorna och den detaljen tänker vi bör kunna fälla avgörandet här i en på förhand tät fight. Spiken till runt 55% därför superfin här känner vi. Vi kör! 2-1?

7. Marseille – Lyon, 1X

Det är svårt att blunda för möjligheterna krysset bjuder på här när Marseille streckas till närmre 75%, visst har Lyon inte alls fått till det under hösten men det är inte direkt så att Marseille flugit fram, de står på blott 4 vinster av 13 möjliga och är ett av de lagen i Ligue 1 som spelat oavgjort flest gånger. Krysset därför ett tecken att ha med här.

8. Stuttgart – Borussia Dortmund, 1X2

Stuttgart i strålande form här inför cupfighten mot Dortmund och det känns därför också rätt att bränna av en helgardering här, först och främst en cupfight som sagt och för det andra så är Dortmund svåra att sätta fingret på i dagsläget. En match som kan sluta lite hur som helst. 1X2!

9. Hertha Berlin – Hamburg, 1X

Hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll här i cupmötet mellan Hertha och Hamburg, Hertha hemmastarka och gör väldigt mycket mål här i Berlin och Hamburg har samtidigt bara vunnit en enstaka fight på bortaplan i ligaspelet. Vi kör 1X, känns bra här.

10. Villarreal – Maccabi Haifa, 1

Ett möte som släpat efter i Europa League och här utgår vi från att ett Villarreal som jagar gruppvinsten besegrar gruppens svagaste gäng i Maccabi Haifa, stor skillnad och extra stor är den på Spaniens östkust. Spiken ett alternativ hela vägen upp till 95% då Villarreal dessutom växlat upp.

11. Fiorentina – Parma, 1X

Ytterligare en stor möjlighet här när ett lag streckas till närmre 90% i Fiorentina, Parma har gjort en stark säsong i Serie B och bör kunna spela relativt jämnt här i cupspelet. Med lite tur bör de kunna lösa 0-0 eller 1-1, vi kör 1X här och jobbar en tät fight.

12. Hearts – Glasgow Rangers, 2

Inga procent som på något sätt stuckit iväg här på Rangers och därför bara rimligt att spika dem här mot ett Hearts som infinner sig hela åtta pinnar efter i tabellen. Allt som oftast vinner Celtic och Rangers här i Skottland, det vet vi sedan tidigare och lagens målskillnad här säger även den någonting – +22 vs +2. Stor skillnad här.

13. St. Truidense – Gent, X2

Tabelltrean Gent en befogad favorit här i cupspelet även på bortaplan, det laget i Belgien som förlorat minst matcher den här säsongen och då kan vi även nämna att de är obesegrade i Conference League efter fem spelade omgångar. 21 matcher. 1 förlust. X2 känns superstabilt här.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming