europatipset tips

Europatipset 3/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 48. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. 5 miljoner kr i jackpot!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i november månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset söndag med ett par superfina matcher här, i vanlig ordning en liten mix av fotboll från de bästa ligorna i Europa och här jobbar vi bland annat Man City – Spurs, Chelsea – Brighton, Napoli – Inter, Barcelona – Atletico Madrid, Sevilla – Villarreal och sist men absolut inte minst, Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund som match nummer 13. En minst sagt fin söndag och vi kör väl igång direkt, i vanlig ordning presenteras ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys här nedanför. Lycka till!

1. Veckans bank: Liverpool
2. Veckans skräll: Spurs plockar en pinne 

9. Veckans drag: Vi fäller FC Barcelona
13: Veckans spik: Leverkusen till under 60%

europatipset 3 december spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Liverpool – Fulham, 1

Liverpool till runt 90% här men det är väl ändå rimligt någonstans? De har vunnit ALLA sina matcher på Anfield den här säsongen och Fulham är absolut två hack ner sett till kvalitén i truppen. Har dessutom bara vunnit en fight på bortaplan den här säsongen och släppt in 13 mål.

2. Manchester City – Tottenham, 1X

Det är inte alls mycket som faktiskt talar för att Spurs pallar det här men de har stått för fina insatser mot Man City genom åren och är lågt streckade här. Man City till närmre 80% öppnar upp för det mittersta tecknet trots allt, vi kör!

3. Chelsea – Brighton, 1X2

I vår värld kupongens mest givna helgardering här när Chelsea och Brighton drabbar samman, Brighton otroligt lågt streckade här (15%) och det kan vi absolut inte blunda för. Samtidigt vet vi att Chelsea börjat vakna till liv och en hemmavinst vore därför inte alls överraskande att se. Superfin match att helgardera sett till streckfördelningen.

4. Bournemouth – Aston Villa, X2

Smått otroligt ändå vad Emery håller på att göra med det här Aston Villa och så länge de ser ut som de faktiskt gör i dagsläget, så är det bara att fortsätta rygga dem. Både på oddset, men även utgå från de här på Europatipset. De streckas dock samtidigt högt, högt, närmre 70% i skrivande stund och då vet vi att de trivs som allra bäst på Villa Park. Fin möjlighet därför i det mittersta tecknet, det kommer vi inte ifrån – ett tecken att ha med i ett större system.

5. West Ham – Crystal Palace, 1

En befogad favorit i West Ham tycker vi nu när de börjat rada upp vinster igen och här kliver de alltså in med tre raka vinster och lirar ändå hemma, visst streckas de en aning högt men det är rimligt säger vi när Palace agerar bortalag. Vi kör spiken här i match nummer 5, känns ok!

6. Napoli – Inter, X2

Inter är bättre än Napoli idag och vi känner oss därför trygga i X2-lösningen här i match nummer 6, 8 poäng skiljer trots allt lagen åt här i Serie A-tabellen och den poängskillnaden säger en del. Inter dessutom bara med ett nederlag under säsongen 23/24, 18 matcher, 1 förlust – den 27 september. X2 håller här.

7. Sassuolo – Roma, 2

En spik vi tycker är rimlig upp till 60%, men börjar vi däremot närma oss 65% här så är nog ändå ett kryss att rekommendera också, Roma är formstarka men absolut att de trivs bättre hemma på Stadio Olimpico.

8. Udinese – Verona, 1X

Det bjuds på minst sagt otroligt möjligheter här när 16:e placerade Udinese streckas till 70% mot Verona, rimligt däremot att utgå från vänster men krysset ska med – till varje pris.

9. Barcelona – Atletico Madrid, X2

Barcelona har inte alls sett bra ut under de senaste veckorna och nu börjar det ändå smått blåsa lite kring Xavi och hans gärning så här långt, har inte alls fått fart på det här kollektivet och Atletico Madrid känner vi precis motsatsen kring. Simeone har utvecklat det här gänget i år och är bättre än Barca i dagsläget, här är det därför nästan obligatoriskt att börja strecka från höger när Barca står som favorit. Vi kör X2 och jobbar in bortasegern här (22%).

10. Sevilla – Villarreal, X2

Match nummer 10 påminner lite om Barca – Atletico och vi upprepar X2:an här när Sevilla står som klar favorit, ett Villarreal här alltså som streckas under 20% och då har Sevilla inte vunnit någon av sina 11(!) senaste fighter (här bortser vi från Copa del Rey där Sevilla ställdes mot ett division 6-gäng). Tappade dessutom en 2-0-ledning till förlust mot PSV här i onsdags. Bara rimligt att utgå från höger.

11. Marseille – Rennes, 1X

Marseille streckas överraskande högt här ändå, närmre 70% i dagsläget och det tvingar med krysset här, visst en rimlig favorit här hemma i södra Frankrike men Rennes är ofta svårslagna och Marseille har heller inte vunnit så många matcher den här säsongen. 1X.

12. Augsburg – Eintracht Frankfurt, X2

Eintracht Frankfurt pålitliga här borta då de bara förlorat en fight i Bundesliga på resande fot, dessutom gör de mycket mål och det är alltid betryggande. 10 baljor på 6 bortamatcher. Augsburg? De har släppt in 12 mål på 6 hemmamatcher. Bör kunna bli poäng här för gästerna. X2 känns ok!

13. Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund, 1

Kan man annat än att utgå från en hemmavinst här i match nummer 13? Knappt. Bayer Leverkusen är ett av världens bästa fotbollslag just nu får vi ändå slå fast i och med vad de faktiskt håller på med här och det känns därför även bra att stanna vid ettan, extra bra då Dortmund skakat en aning här på slutet. Släpper in mycket mål det här Dortmund dessutom. Leverkusen vinner!

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming