stryktipsforslag och analys

Stryktipset 28/5: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 21. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 21 med en jackpot på 11 000 000 kr! Champions League-final! Allsvenskan! Norsk- finsk och engelsk fotboll! En utmanande men härlig kupong när Stryktipset är tillbaka i sin vanliga form. Lördag är det som gäller. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.

stryktipset vecka 21 tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Liverpool – Real Madrid, 1X

Champions League-final i Paris! Liverpool är det bättre laget av dessa två och bör kunna såra Real Madrid-försvaret som sett allt annat än bra ut. Militao och Nacho ska inte kunna stå emot Liverpools fronttrio. Engelsk seger! 1X.

2. Häcken – Sirius, 1

Häcken och Jeremejeff ser otroligt vassa ut i dagsläget och vi har därför svårt att se att Sirius ska kunna stå emot på Bravida. Vi räknar med att Häcken är i toppen för att stanna. Etta!

3. Eskilstuna – Östersund, 1

Östersund kommer att agera slagpåse i årets upplaga av Superettan och det tycker vi redan är väldigt tydligt. Annorlunda ser det ut för Eskilstuna som har tillräckligt med kvalité för att vara med där uppe, bland de fem, sex främsta. Ettan given.

4. Mansfield – Port Vale, 1X

Som alltid svårt i dessa playoff men vi vet åtminstone att hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i dessa sammanhang, 1X känns därför okej i match nummer 4.

5. Ham Kam – Odds BK, 1X

Tät kamp så här på förhand där två jämnbra lag gör upp om tre pinnar, hemmaplansfördelen tror vi därför fäller avgörandet här, Ham Kam har ännu inte förlorat en match på hemmaplan – kryssar dock ofta! 1X.

6. Strömsgodset – Viking, 1X2

Jätteknepig tillställning där vi har att göra med två formstarka lag som inte förlorat sedan en bra tid tillbaka, samtliga tecken plockas därför med här. Kan sluta lite hur som helst.

7. Haka – Lahiti, 1X

Bara en tät kamp i mängden på veckans Stryktipset-kupong, streckade likadant som många tidigare fighter och hemmaplansfördelen fäller ännu en gång avgörandet för oss. 1X känns okej här.

8. Inter Turku – Tampereen Ilves, X2

Vi går emot favoriten och prioriterar alltså tvåan framför ettan, fint värde är en anledning och Tampereen Ilves har även varit bra på slutet – plockade poäng mot tabelltrean Honka senast och slog Mariehamn i omgången innan. X2!

9. Huddersfield – Nottingham Forest, 1X

Uddamålsseger för båda lagen i den tidigare rundan av playoffet och därför säkerligen en ny tät kamp som väntar på söndag. Allt talar för det, små detaljer kommer att avgöra och hemmaplansfördelen får spela en avgörande roll igen. 1X.

10. Degerfors – Malmö FF, 2

Malmö FF har förlorat tre raka matcher i Allsvenskan och har helt enkelt inte råd att förlora mot Degerfors på söndag. Vi räknar med att de tar sig i kragen och därför tycker vi även tvåan räcker. Truppläget ser dessutom bättre ut.

11. Helsingborg – AIK, 2

AIK hämtade upp ett tvåmålsunderläge till kryss mot Sirius senast och fortsätter att undvika nederlag. Det är ett styrkebesked i vår värld och Helsingborg är samtidigt ett av Allsvenskans svagaste lag, sparkade Lennartsson här i dagarna av en anledning. Tvåan given i match nummer 11.

12. IFK Norrköping – Elfsborg, 1X

Storförlust mot Hammarby senast men här på hemmaplan räknar vi med att få se ett bra Norrköping igen, de är starka här och Elfsborg har bjudit på allt annat än jämna prestationer – speciellt på bortaplan. 1X räcker!

13. Värnamo – Hammarby IF, X2

Hammarby slog Peking med 3-0 senast och innehar därmed förstaplatsen i Allsvenskan, där är de för att stanna ett tag till åtminstone – farten uppe och bjuds på et generöst motstånd på söndag. Krysset åker dock med, Värnamo är den stabilaste nykomlingen. X2.

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 2000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming