speltips tipsmedoss kamil

Speltips Trabzonspor – Malatyaspor 7/1: De studsar tillbaka

Tabellettan i Super Lig, Trabzonspor fortsätter sin resa mot sitt första ligaguld sedan 1984! Besegrar tabelljumbon på fredag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Överlägsna Trabzonspor! Vilken säsong de är på väg att göra här i Super Lig och det är bara att direkt konstatera att de är det bästa laget i Turkiet just nu. Förstaplatsen är intakt, samtidigt som de har hela 13 poäng ner till Basaksehir och ytterligare 6 poäng ner till exempelvis Galatasaray. Visst, vi har Konyaspor sju poäng efter Trabzonspor och de lirar bra fotboll just nu men vi ser inte Konyaspor orka med hela vägen fram till i omgång 38. Det har de inte tillräckligt med bredd för att klara av.

Precis som vi nämner i ingressen så har inte Trabzonspor vunnit Super Lig sedan 1984, det här är ett lag som vill skriva historia och det tycker vi är väldigt tydligt. Trabzonspor har vunnit 14 av 19 ligamatcher den här säsongen och bara släppt in 14 mål, minst av samtliga lag i Super Lig. Och de ser inte ut att tappa fart heller, visst ett kryss här närmst men det var trots allt mot ligans formstarkaste lag i Basaksehir och därför bara positivt att åtminstone inte förlora den matchen. De höll dessutom nollan.

Och tittar vi närmre på hur Trabzonspor presterat här på hemmaplan så kan vi konstatera att de är obesegrade den här säsongen, 6-3-0, 17-6 lyder resultatraden och därför har vi alltså väldigt svårt att se att Trabzonspor ska kunna tappa poäng mot tabelljumbon i det här läget. Malatyaspor har bara säkrat 15 poäng.

Klasskillnad

Som säkerligen de flesta förstår så har Malatyaspor inte alls fått saker och ting att stämma den här säsongen, de har förlorat 12 av 19 ligamatcher och är det laget i Super Lig som dessutom gjort minst mål. Blott 16 stycken. Då ställs de alltså mot ligans starkaste defensiv på fredag, dessutom med nio raka matcher utan en vinst och som om det inte vore nog har Malatyaspor bara säkrat tre poäng under den här perioden.

Ligans starkaste lag vs ligans svagaste, allt talar för att hemmalaget vinner fredagens möte relativt komfortabelt. Därför har vi valt att titta närmre på asianmarknaden där ett intressant värde har identifierats. 

Trabzonspor (-1.5 asian handicap) klickas in till mycket fina 2.10 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 2-0 ska Trabzonspor kunna lösa här hemma. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: