speltips tipsmedoss kamil

Speltips Skottland – Ukraina 1/6: Playoff till VM

Speltips, odds och allt inför det framflyttade playoff-mötet mellan Skottland och Ukraina den 1 juni. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Det här mötet skulle som bekant ha spelats i mars månad men på grund av den ryska invasionen flyttades det fram till den 1 juni. Det har vi alla hängt med på. Vinnaren här ställs sedan mot Wales i Cardiff vilket innebär att 180 tuffa minuter återstår för att säkra sin plats i VM i Qatar. 

Hemmaplansfördelen tillskrivs till Skottland här på onsdag vilket får anses vara en stor fördel. Det här gänget får allt som oftast ett stort stöd hemma på Hampden Park och har under de senaste månaderna dessutom gått starkt här. 1-1 mot Polen, 2-0 mot Danmark, 3-2 mot Israel och 1-0 mot Moldavien är deras fyra senaste resultat, samtliga vinster alltså. Ukraina har därför allt annat än en enkel uppgift framför sig på onsdag.

Det är dock på sin plats att även lyfta det ukrainska landslaget inför ett sådant här möte. Det här är ett slagkraftigt och spelskickligt fotbollslag som bland annat plockade två poäng mot Frankrike i det stundande VM-kvalet. I EM-kvalet slutade man före självaste Portugal, och Serbien när man säkrade en förstaplats i grupp B. Ukraina är uppenbarligen ett landslag att lita på och har dessutom hållit igång bra här under de senaste månaderna, tre matcher har man lirat och plockat sju poäng. Så vi vägrar räkna bort Ukraina från onsdagens möte i Glasgow.

Dnb-marknaden testas

Att få lira på hemmaplan i en avgörande fight som den här är så klart en otroligt stor fördel men det innebär också en stor press för det skotska landslaget, som målas upp här som klara favoriter. De är tänkta att göra jobbet för att sedan åka sydväst mot Wales och just den detaljen tror vi kan komma att gynna Ukraina.

Ett lite inget att förlora-läge för Ukraina här, trots allt. Ett land som lider något ofantligt mycket i dagsläget och som inte kunnat lira boll på hemmaplan. Den inhemska serien är avbruten vilket innebär att det är många spelare som inte har lirat tävlingsmatcher på ett bra tag, det är såklart en detalj som talar för Skottland men på sätt och vis även för Ukraina som på onsdag entrar banan med hela sitt folk i ryggen. Fotbollen är viktig i landet och vi förväntar oss därför att se ett ukrainskt landslag som går för det till 100%, gånger 2 på onsdag.

Det finns med andra ord omständigheter här som tydligt talar för Skottland men vi får som sagt inte glömma att Ukraina är ett riktigt bra landslag när de är på topp. Och vi tror alltså inte alls det är en omöjlighet att man faktiskt är det på onsdag och därför testar vi en slant på Ukraina (dnb) till höga 2.40 gånger insatsen hos Unibet. 1-2!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.40
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: