speltips tipsmedoss kamil

Speltips Senegal – Egypten 6/2: Final i Afrikanska mästerskapen

Speltips, odds och allt inför finalen i Afrikanska mästerskapen mellan Senegal och Egypten den 6 februari. Matchstart: 20:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Afrikanska mästerskapen går i mål under söndagen och det är faktiskt två av de tre stora favoriterna som tagit sig hela vägen till en final. Det snackades mycket om Algeriet, Senegal och Egypten på förhand och just de två sistnämnda gör nu upp på Olembe Stadium i Yaounde, Kamerun.

Och vad kan vi då förvänta oss av den här finalen på söndag? En tät tillställning räknar åtminstone vi med att få se här, det har i princip varit den röda tråden genom hela mästerskapet och att investera i oavgjorda resultat har visat sig vara en guldgruva. Vi har även fått se väldigt få mål och därför räknar vi heller inte med att få se något målkalas här på söndag utan finaler brukar vanligtvis vara jämna och avvaktande.

Senegal målas dock upp som favoriter i den här matchen, knappas sådana och här är det ändå tydligt att spelbolagen går på kvalitén i trupperna. Senegal sticker ut ordentligt i och med vilket namnkunnigt lag de faktiskt har men vi tycker samtidigt de har allt annat än imponerat i det här mästerskapet. Visst de har gjort tre mål i två raka matcher nu och det hela har sett bättre ut, men överlag så är tycker vi fortsatt det finns en mängd saker att förbättra. Vi kommer därför att låta bli den raka ettan här.

Mittersta tecknet!

Det är bara att konstatera att svårighetsgraden höjs ett par snäpp för Senegal här på söndag och det ska bli superintressant att faktiskt se hur de hanterar ett Egypten med Salah i spetsen. Burkina Faso, Ekvatorialguinea, Kap Verde, Malawi, Guinea och Zimbabwe är länderna Senegal har ställts mot så här långt och Egypten är helt enkelt bättre, därför förväntar vi oss att man får det tufft här.

Egypten har samtidigt spelat väldigt jämnt i sina matcher och har vunnit två matcher med uddamålet och tre efter förlängning och straffar, alltså har man slagit ut sina tre motstånd på vägen till en final genom att spela oavgjort i fulltid och just det spelet är vi intresserade av här också. Båda länderna hyser stor respekt för varandra och det kommer att bli en härlig duell.

Vi klickar in krysset i fulltid till fina 2.85 gånger insatsen hos spelbolaget Campobet. 1-1? Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 2.85
Bolag: Campobet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: