speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sampdoria – Lazio 31/8: Stor insats av Lazio senast

3-1-vinst över Inter i en match Lazio definitivt visade upp en klass som håller för på top 3 i Serie A. Samma nivå på onsdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Som alltid är det oklart kring vad för typ av Lazio man faktiskt kommer att få se, höjden är otrolig och den är minst sagt extra fin under Sarri men botten uppenbarar sig även den, och det allt för ofta för att Lazio på riktigt ska kunna vara med och utmana om ett ligaguld.

Och vi räknar, trots en väldigt fin insats mot Inter inledningsvis, att det är exakt det Lazio vi kommer att få se i år, ett lag som blandar och ger lite men när väl momentum finns, att de fullständigt flyger fram. Det tenderar de trots allt att göra, något vi fått se vid ett flertal tillfällen tidigare och därför finns anledningar att tro att Lazio kan stå för en ny fin insats på onsdag.

Sampdoria vet vi upplevde stora problem i fjol och faktum är att de till och med känns tröttare i år, Ekdal, Candreva, Thorsby och Daamsgard har lämnat, förvisso Villar och Djuricic in men bortsett från det har inga satsningar alls gjorts och därför räknar vi även i år med att Sampdoria slåss för sin överlevnad. De har dessutom inlett säsongen svagt med ett kryss och två förluster och infinner sig redan under nedflyttningsstrecket. Det kommer att bli tufft i år, det är en sak som är säker.

Fint värde på Lazio

Lazio lider inte av några skador och Sarri kan därför forma bästa möjliga lag på onsdag, mycket talar därför för att vi får se Luis Alberto från start här, brassen inledde matchen mot Inter på bänken (varit skadad) men hoppade in och var outstanding. Det blev bland annat en balja och det råder inga som helst tvivel om att han adderar ytterligare en dimension till Lazios offensiv när han väl lirar. En viktig pusselbit. Väldigt ofta en avgörande sådan.

Med det sagt så kan vi inte annat än att investera våra slantar i Lazio, Sampdoria har fått en svag start på säsongen och är dessutom ett sämre lag i år, Lazio har inlett säsongen på precis det motsatta viset och har en frisk trupp. 3-1-vinst över Inter här närmst dessutom.

Vi klickar in Lazio som vinnare och gör det till godkända 1.90 gånger insatsen hos Snabbare. Det hade inte alls överraskat om Lazio kliver ut hårt direkt och vinner det här mötet relativt tryggt. 0-2 eller 1-3. Lycka till och missa inte Snabbares välkomstbonus: 100% upp till 3000 SEK. Precis här nedanför.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 3000 KR I BONUS!

Lås upp en 100-procentig odds bonus

Speedybet erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 1000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.90
Bolag: Snabbare (3000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: