speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Sociedad – FC Barcelona 21/4: Nytt poängtapp för Barca

Real Sociedad är obesegrade i San Sebastian sedan den 18 december 2021. I La Liga. Fäller Barca på torsdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Real Sociedad har växlat upp ordentligt under våren och finns till och med med i slaget om Champions League-platserna när det numer bara återstår sex omgångar kvar att spela för. Real Betis föll under tisdagen vilket innebär att Sociedad nu har femteplatsen i sina egna händer och besegrar man FC Barcelona på torsdag, så stavas avståndet upp till en CL-plats två poäng.

Och det är som bekant inte alls ofta Real Sociedad faktiskt aspirerar på en top 4 placering i La Liga, med formen man kliver in med här i torsdagens möte så konstaterar vi att Real Sociedad går för det. Allt annat vore bara konstigt i och med att man tillhör skaran av lag i La Liga som är formstarkast i dagsläget.

För tittar vi närmre på hur Real Sociedad uppträtt under de senaste månaderna så kan vi konstatera att man är obesegrade i La Liga på hemmaplan sedan den december månad, 2021. De har dessutom bara totalt sett förlorat en av sina åtta senaste matcher, mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Dessutom har de noterats för fina 13 poäng av 15 möjliga på de 5 senaste matcherna i San Sebastian och vi har därför alla anledningar att tro på att Sociedad kan ställa till med problem för Barcelona på torsdag.

PROVA SNABBARE – 2500 KR I BONUS! Har ni ännu inte ett konto hos Snabbare? Då kan ni hämta hem en 100-procentig välkomstbonus på uppåt mot 2500 kr. Läs mer och registrera er här!

Avbräck i båda läger

Det som däremot kan tala emot Real Sociedad är det faktum att David Silva åkte på ett rött kort mot Real Betis senast, det innebär att han inte kommer till spel i torsdagens möte. Oyarzabal är sedan tidigare out men det är en lirare Sociedad bevisat att de klarar sig utan. Även fastän lagkaptenen såklart är otroligt viktig och tillför med kvalité (han har varit out ett bra tag).

FC Barcelona kommer samtidigt till spel utan Roberto, Fati, Umtiti och Pedri. Pique är samtidigt ett frågetecken.

Med det sagt så tycker vi det ändå finns anledningar att titta närmre på värdet på Real Sociedad på torsdag. Barca har varit inne i en otrolig period men de föll samtidigt mot Cadiz på Camp Nou senast. Vi minns även mötet mot Eintracht Frankfurt på Camp Nou, den matchen förlorade Barca också vilket innebär att de entrar torsdagens fight med två raka nederlag. Xavi har gjort det fantastiskt bra sedan han tog över, men Barca är långt från 100-procentiga. Därför kommer vi att testa en slant på dubbelchansen i det här mötet.

1X klickas in till godkända 1.72 gånger degen hos spelbolaget NordicBet. Missa absolut inte deras välkomstbonus här nedanför – 500 SEK! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.72
Bolag: NordicBet (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: